Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +485
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +31
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

#heheszki #tworczoscwlasna #aiart #reklama #reklamakreatywna #technologia #elevenlabs #midjourney #udio #tworzeniemuzyki
Sceptycy na temat AI: "rozwój AI jest niebezpieczny, AI wyrwie się spod kontroli i doprowadzi do zagłady ludzkości"
AI: reklama o leku na sranie
Jak macie pomysły na (bez)bekową reklamę to piszcie śmiało. Mam jeszcze zamiar się tym pobawić ^^
Stable Video Diffusion - Link
Applio RVC - Link
Prosty i darmowy Runway - Link
Biblioteka głosów RVC -Link Wyszukiwanie lupą u góry, jeśli nie ma modelu można wytrenować własny w kilka sekund z poziomu Weights choć to nie to samo co trenowanie na GPU w technologii RMVPE_GPU Lub Mangio-Crepe
Gdy chcesz dalej generować twarze w Midjoureny spróbuj zrobić Face swapa po animacji twarzy możesz skorzystać z