Wpis z mikrobloga

XDDDDD

Typ w tweecie samemu przyznaje, że źle zaparkował i dostał słuszny mandat. Ma pretensje o odholowanie chociaż to naturalne, że leży to w kompetencji SM. Tymczasem Krzysiu - "wina lewaków", bo tępe prawactwo nie potrafi rozczytać znaków jak np. zakaz parkowania. Tylko staje gruzem na chodniku albo zakazie. Byle tłustej dupy nie ruszyć dalej niż 50 metrów.

#bekazkonfederacji #bekazprawakow #konfederacja #parkowanie #wroclaw #polityka
L.....4 - XDDDDD

Typ w tweecie samemu przyznaje, że źle zaparkował i dostał słuszny ...

źródło: temp_file4283047216862765337

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lambo994: ale to lewaki wszystkiego zabraniają (oprócz tolerowania zboczeń, tego by chcieli) i utrudniają życie więc jak najbardziej wpis jest na miejscu.
  • Odpowiedz
  • 123
@varres: Dokładnie. Po co jakieś zakazy parkowania na chodnikach albo na środku jezdni? Życie jak w lesie to dla prawaka raj. W sumie większość wyborców prawicy mieszka na wsi, więc nie dziwi mnie, że ich umysł nie ogarnia, że w miastach przestrzeń jest ograniczona, drogą nie przejeżdża 5-10 samochodów w ciągu godziny i z chodnika nie korzysta 15 osób w ciągu doby. Dlatego też w miastach nie zostawia się auta
  • Odpowiedz
@Lambo994: Ty czytałeś, całość posta który podaje Krzysiu?
Straż Miejska nie poczuwa się do odpowiedzialności za #!$%@? auta przez jej pod wykonawcę. No tak nie powinno to wyglądać kompletnie.

Tu nie ma nic do gadania czy jesteś prawkiem czy lewakiem. Obie strony jeżdżą autami przecież i obie tak samo lamia przepisy xd
  • Odpowiedz
@Lambo994: Bosak i reszta konfiarzy jak dostają sraki po zjedzeniu starych parówek, to winią mitycznych lewagów. W końcu daty ważności wymyślili lewagi, nikt nie będzie im zabraniał jedzenia po dacie. Zapytasz gdzie logika? Otóż w piździe, to bez sensu, jak cała polska prawica. Nikim tak nie gardzę, jak tą bandą zakłamanych patałachów bez mózgów.
  • Odpowiedz
@Lambo994 Jakie to jest zawsze samochodziarskie odwracanie kota ogonem. Ty nie szanujesz wspólnej własności, rozjeżdżasz chodnik, trawnik, blokujesz ludziom przejście, nie przestrzegasz przepisów bo MUSISZ gdzieś stanąć. Ale jak ktoś odholowuje twoje auto które przeszkadza mu u siebie to on nie szanuje twojej własności xd

Ciekawe czy Krzysiu byłby tak wyrozumiały gdyby ktoś zaparkował na jego terenie, czy by nie odholował takiego auta. Pewnie nie bo tu by chodziło o JEGO
  • Odpowiedz
Tu nie ma nic do gadania czy jesteś prawkiem czy lewakiem. Obie strony jeżdżą autami przecież i obie tak samo lamia przepisy xd

@Darth_Gohan: Zgadza się, ale tylko jedna strona robi publicznie fikoły, gdy złapie mandat albo odholują jej auto. W życiu dostałem kilka mandatów za przekroczenie prędkości z czego ostatni w 2023 roku w wysokości 800 zł. Natomiast nigdy nie pieprzyłem, że to wina przepisów albo policji. Tylko wziąłem
  • Odpowiedz
Zgadza się, ale tylko jedna strona robi publicznie fikoły, gdy złapie mandat albo odholują jej auto

@Lambo994: druga strona nie musi robić żadnych fikołów, bo nawet jak rozjadą kogoś na pasach to sąd uniewinni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lambo994: a ja nie dostałem żadnego mandatu i co to zmienia?

Cześć ograniczeń w tym kraju jest ustawiona fatalnie i nie podnosi bezpieczeństwa i od lat nawet GDDKiA o tym mówi w raportach. Policja staje w miejscach żeby robić normę mandatów, a nie polepszyć bezpieczeństwo.

@Filipterka25 skoro podwykonawca rozjebuje już auta od dłuższego czasu to może czas najwyższy
  • Odpowiedz
Za to OC dla SM płaci miasto, a więc my w podatkach.

@Darth_Gohan: Za OC podwykonawcy zaś - podwykonawca.

Jakby na ciebie trafiło to rozumiem żaden problem w obcym mieście nagle mieć rozwaloną oponę NIE ŻE SWOJEJ WINY.

@Darth_Gohan: Nie stawałbym na zakazie, więc by nie trafiło, ale to nic, gdyż samochodu nie posiadam.
  • Odpowiedz
Nie stawałbym na zakazie, więc by nie trafiło, ale to nic, gdyż samochodu nie posiadam.

@Filipterka25: No tak czyli problemu nie ma.

Za OC podwykonawcy zaś - podwykonawca.

@Filipterka25: Nie no bo przecież na pewno nie dojdzie potem do przepychanki i próby ustalenia czy jednak to koniec końców SM nie było winne i to jednak nie z ich OC pójdzie. No na pewno.
  • Odpowiedz
@SpokojnyPan: Parkujesz od grobli, i wchodzisz bramą japońską jak człowiek. Albo pod stadionem olimpijskim i podjeżdżasz tramwajem. Albo na jakimkolwiek park&ride i jak wyżej. Albo #!$%@? się miedzy domki i też można coś znaleźć. Już #!$%@?ąc, że pojechać w weekend w zoo to iście genialny pomysł xD
ps lol zakreskował mi abstrah*jąc xD
  • Odpowiedz