Aktywne Wpisy
zloty_wkret +1345
- Ja to zrobie, zobaczycie.
- Ale co mireczku?
- Już tłumaczę.
Stworzę fejkowe konto na Tinderze z brzydkim murzynem, który będzie:
- brzydki,
- będzie miał ok. 170 cm wzrostu,
- Ale co mireczku?
- Już tłumaczę.
Stworzę fejkowe konto na Tinderze z brzydkim murzynem, który będzie:
- brzydki,
- będzie miał ok. 170 cm wzrostu,
JavierDaY +120
Moja różowa jest uzależniona od utrzymywania finansowo własnej matki, co źle wpływa na nasz związek i jest powodem kłótni. Jesteśmy ze sobą 7 lat. Jak z różową zaczynaliśmy wspólne życie (mieszkanie razem itd) to początkowo było wszystko fajnie, odkładaliśmy kase, żyliśmy na jakimś tam poziomie. Odłożyliśmy po 50 tys zł. Ja te pieniądze zainwestowałem w działkę, a różowa swoimi pieniędzmi opłaciła komornika matki...
Od swoich rodziców dostałem 100 tys zł na start i mieszkanie w tzw. "nowych blokach", różowa jedynie co może dostać od matki to długi na około 240 tys zł. Cały czas jej pomagamy finansowo, a to opłacamy rachunki, a to kupujemy ekogroszek, nawet takie bzdety jak zrobienie większych zakupów trzeba jej opłacić.
Matka różowej prowadzi firmę, która przynosi cały czas straty i dopłacamy do tego biznesu, ale to nie przeszkadza jej w afiszowaniu się na instagramie i kreowaniu jako "byzneswoman". Wszystko ma na kredyt, mieszkanie #!$%@? rzeczami, które są ułatwieniem życia, ale całkowicie zbędne, pokroju chociażby thermomixa, który też oczywiście jest na raty.
Matka
Od swoich rodziców dostałem 100 tys zł na start i mieszkanie w tzw. "nowych blokach", różowa jedynie co może dostać od matki to długi na około 240 tys zł. Cały czas jej pomagamy finansowo, a to opłacamy rachunki, a to kupujemy ekogroszek, nawet takie bzdety jak zrobienie większych zakupów trzeba jej opłacić.
Matka różowej prowadzi firmę, która przynosi cały czas straty i dopłacamy do tego biznesu, ale to nie przeszkadza jej w afiszowaniu się na instagramie i kreowaniu jako "byzneswoman". Wszystko ma na kredyt, mieszkanie #!$%@? rzeczami, które są ułatwieniem życia, ale całkowicie zbędne, pokroju chociażby thermomixa, który też oczywiście jest na raty.
Matka
Typ w tweecie samemu przyznaje, że źle zaparkował i dostał słuszny mandat. Ma pretensje o odholowanie chociaż to naturalne, że leży to w kompetencji SM. Tymczasem Krzysiu - "wina lewaków", bo tępe prawactwo nie potrafi rozczytać znaków jak np. zakaz parkowania. Tylko staje gruzem na chodniku albo zakazie. Byle tłustej dupy nie ruszyć dalej niż 50 metrów.
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #konfederacja #parkowanie #wroclaw #polityka
#bekazb0saka
Konserwatyści - ludzie którzy chcą byś żył tak jak oni udają że żyją.
Straż Miejska nie poczuwa się do odpowiedzialności za #!$%@? auta przez jej pod wykonawcę. No tak nie powinno to wyglądać kompletnie.
Tu nie ma nic do gadania czy jesteś prawkiem czy lewakiem. Obie strony jeżdżą autami przecież i obie tak samo lamia przepisy xd
@Darth_Gohan: A czemu mieliby się poczuwać? To będzie szło z OC podwykonawcy.
Ciekawe czy Krzysiu byłby tak wyrozumiały gdyby ktoś zaparkował na jego terenie, czy by nie odholował takiego auta. Pewnie nie bo tu by chodziło o JEGO
@Darth_Gohan: Zgadza się, ale tylko jedna strona robi publicznie fikoły, gdy złapie mandat albo odholują jej auto. W życiu dostałem kilka mandatów za przekroczenie prędkości z czego ostatni w 2023 roku w wysokości 800 zł. Natomiast nigdy nie pieprzyłem, że to wina przepisów albo policji. Tylko wziąłem
@Lambo994: druga strona nie musi robić żadnych fikołów, bo nawet jak rozjadą kogoś na pasach to sąd uniewinni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Filipterka25: jak w iPhone'ie padnie wyświetlacz to też Apple ma się nie poczuwać tylko kierować klienta do Samsunga, który jest podwykonawcą robiącym dla nich ekrany?
@officer_K: Nie straciło.
Cześć ograniczeń w tym kraju jest ustawiona fatalnie i nie podnosi bezpieczeństwa i od lat nawet GDDKiA o tym mówi w raportach. Policja staje w miejscach żeby robić normę mandatów, a nie polepszyć bezpieczeństwo.
@Filipterka25 skoro podwykonawca rozjebuje już auta od dłuższego czasu to może czas najwyższy
@Darth_Gohan: Za OC podwykonawcy zaś - podwykonawca.
@Darth_Gohan: Nie stawałbym na zakazie, więc by nie trafiło, ale to nic, gdyż samochodu nie posiadam.
@Filipterka25: No tak czyli problemu nie ma.
@Filipterka25: Nie no bo przecież na pewno nie dojdzie potem do przepychanki i próby ustalenia czy jednak to koniec końców SM nie było winne i to jednak nie z ich OC pójdzie. No na pewno.
ps lol zakreskował mi abstrah*jąc xD
@Filipterka25: XD
Moze dlatego, ze to oni zlecają odholowanie? Mordo, jak prowadzisz firmę i twój pracownik/zleceniobiorca coś #!$%@?, to ogolnie prawo, ludzie i caly swiat ma #!$%@? w to, ze to nie ty. XD