Wpis z mikrobloga

@TruecelZzaSwiatow: Większość prawdziwych z tego tagu już po magiku, więc zostają tylko farbowane lisy, które potem postują właśnie, że zarabiają choywie ile i stołują się w maku z julkami więc nie ma sensu czytać fałszywek.
  • Odpowiedz
@TruecelZzaSwiatow: @Evie_ Przepraszam, że was okłamywałem że pracuję w kołchozie, po prostu wiedziałem, że wtedy zostanę odrzucony, ale na tagu się już nie udzielam oprócz tej sytuacji z Krakowem. Pewnie mi nie uwierzycie ale byłem kiedyś przegrywem nad przegrywami i w sumie nadal do pewnego stopnia jestem ale jest lepiej. Elo benc
  • Odpowiedz
@TruecelZzaSwiatow: Mam kolege programiste 10k i nie ma zadnych znajomych w realu. Zazdroszcze mu kasy, ale jesli chodzi o kontakty z ludzmi, to jest w gorszej sytuacji niz ja. Prawie zupelna biernosc. Chyba rok go namawialem na granie w planszowki przez internet.
  • Odpowiedz
@BarBer1987: Też kiedyś byłem przegrywem (wyszedłem z tego na tyle ile byłem w stanie), ale patrząc na to jak inni reagują na choćby cień optymizmu to się zwyczajnie nie udzielam na "Świętym Tagu". Oczywiście pomijam sytuacje kiedy TEN tag jest dodany wśród innych tagów.
  • Odpowiedz