@hoodoovoodoo: To, że sklep otworzy kolejną kasę nie zmieni tego, że będziesz wciąż blokował jedną. Obok kas zazwyczaj są zamontowane półki. Wystarczy stanąć obok i tam sprawdzić paragon. No ale to wtedy trzeba by było pomyśleć też o innych osobach, a nie tylko o sobie.
@Vegasik69: Po prostu stare baby to czadinie i dbają o swoje interesy nic sobie robiąc z presji wykopowych-omega-mireczków stojących w kolejce i chrząkająych na nie.
@mstasiek: Jeżeli to nie troll to chłop ma po prostu przerośnięte ego, a takiemu nie wytłumaczysz że powoduje niedogodności dla innych, bo uważa się za ważniejszego chodź sam nie przyzna tego nawet przed samym sobą.
@hoodoovoodoo nie wiem gdzie Ty robisz zakupy, ale mi w markecie jeszcze nigdy nie trafila się pomyłka, a od kiedy są kasy samoobsługowe to już całkiem masz nad tym kontrolę...
@hoodoovoodoo w większości to celowe. Sam sprawdzam i nie wierzę w to, że tak czesto są błędy. Najczęściej mam na przykład wbite 2 szt. Zamiast 1 jakiegoś drobnego produktu.
źródło: temp_file6904335160179855826
PobierzSpieszy się? Samoobsługowe.
@hoodoovoodoo: ile zaoszczędziłeś już na tych błędach? Czy tak jak z fajkami, że każdy kto rzuca, nagle za zaoszczędzoną kasę kupuje lambo?
@mstasiek: No popatrz, a jednak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hoodoovoodoo: Się zdziwisz jak kiedyś trafisz na furiata po 10 godzinach w Januszexie, i razem ze swoimi zakupkami polecisz na podłogę.