Aktywne Wpisy
luke-mat +151
Żydów nie lubili od średniowiecza. Nie lubili ich papieże. Nie lubili ich Osmanowie. Nie lubili ich królowie. W Polsce też ich nie lubili, ale jakiś średniowieczny lewak ich zaprosił. Później nie lubili ich Niemcy. Nie lubili ich też Rosjanie. Teraz nie lubią ich Persowie i Arabowie.
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda

bet730 +30
================
12. Polska - 46.750
================
Już nie będzie polskich zespołów w następnych rundach europejskich pucharów. Pożegnanie polskich drużyn z pucharami...
Kończymy ten sezon na 12. miejscu, który w sezonie 2027/28, oprócz play-offu LM, da nam również play-off LE dla zwycięzcy Pucharu Polski 2026/27.
12. Polska - 46.750
================
Już nie będzie polskich zespołów w następnych rundach europejskich pucharów. Pożegnanie polskich drużyn z pucharami...
Kończymy ten sezon na 12. miejscu, który w sezonie 2027/28, oprócz play-offu LM, da nam również play-off LE dla zwycięzcy Pucharu Polski 2026/27.
źródło: coeff_19.03
Pobierz

Czuję się jak damski przegryw ale nie przez wygląd.
Mnóstwo lat spędziłam na doprowadzaniu swojego zdrowia do porządku. Było bardzo źle. Potem poleciało też zdrowie psychiczne, depresja i nerwica na skutek przeżyć i ciągłego lęku jak będę się czuła jutro. Bez pomocy jakoś dałam radę... Teraz mam 31 lat. Wygląd 8/10, mam normalną pracę, głowa też już jest spokojna i zdrowa ale ostatnio dotarło do mnie, że teraz płace cenę za wygranie tej walki ze zdrowiem. Jestem sama, na rodzinę już za późno a poza tym nie mam mieszkania itp bo dopiero teraz mogę myśleć i planować takie rzeczy.
Muszę się pogodzić z tym, że własnej rodziny mieć nigdy nie będę.
Czasami mam takie myśli i pytam sama siebie czym na to zasłużyłam ale odpowiedzi nie znalazłam...
#zwiazki #rodzina
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A teraz pozytywy. Masz dopiero 31 lat. Jak jesteś ogarnięta a tym bardziej 8/10 jak mówisz to masz jeszcze czas poszukać właściwego faceta dla siebie a nawet założyć rodzinę - jeśli chcesz.
@mirko_anonim: dlaczego?
Powoli i do przodu. Nie porównuj się do innych😉.
@mirko_anonim: szukam osoby w tym wieku, co mi tam, zapraszam do kontaktu na priv ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: za dojrzała to jeszcze nie jesteś i dobrze że nie masz rodziny bo dziecinna matka z problemami to żadne wsparcie dla dziecka
@mirko_anonim: w tym wieku to juz trzeba sobie rezerwowac pomalutki miejsce na cmentarzu. Zart oczywiscie :D Ale Twoj post to i tak bajt, przeciez nie mozna byc tak dziecinnym w tym wieku
Bo?
Eh logika różowych pasków, być z kimś tylko na przeczekanie, pomimo tego iż z góry wiadomo, że mężem nie zostanie.
ps: faceci nie myślą tak samo jak kobiety i nie obchodzi ich czy masz wlasne mieszkanie.
Przestałem czytać, bo albo marzysz o chadzie spośród chadów, albo nie jesteś 8/10. To drugie bardziej prawdopodobne.