================ 12. Polska - 46.750 ================
Już nie będzie polskich zespołów w następnych rundach europejskich pucharów. Pożegnanie polskich drużyn z pucharami... Kończymy ten sezon na 12. miejscu, który w sezonie 2027/28, oprócz play-offu LM, da nam również play-off LE dla zwycięzcy Pucharu Polski 2026/27. Polska pod względem punktowym osiągnęła 7. lub 8. wynik w Europie (zależy od wyników greckiego AEK-u).
@bet730: ciekaw jestem jak zainwestuje pieniadze przyszly mistrz polski przed meczami play off ligi mistrzów majc juz zapewniona LE i dobre pieniadze ktore tam zarobi
@Roman_Horsetych: myślisz, że Zagłębie przejdzie 2-gą, 3-cią rundę oraz play-off? ( ͡°͜ʖ͡°) @bonpensiero: z 10. miejsca zaczniemy, chyba że AEK wygra wszystkie mecze do końca ;)
@prezeees: problem z Widzewem jest taki, ze pieniadze to oni maja i bez pucharow, ale nie potrafia ich dobrze wydawac. Ciekaw jestem Jagielloni Siemienca z kilkukrotnie wyzszym budzetem
@qluch: ale dopiero zwycięzca PP w następnym sezonie zacznie w play-off. Jeśli Zawisza teraz wygra to latem zacznie europuchary na początku sierpnia, od 3 rundy.
@bet730: nie ma co płakać że to już koniec, trzeba się cieszyć że to miało miejsce. Wszyscy pamiętamy że puchary kończyły się dla nas w sierpniu jeszcze nie tak dawno
12. Polska - 46.750
================
Już nie będzie polskich zespołów w następnych rundach europejskich pucharów. Pożegnanie polskich drużyn z pucharami...
Kończymy ten sezon na 12. miejscu, który w sezonie 2027/28, oprócz play-offu LM, da nam również play-off LE dla zwycięzcy Pucharu Polski 2026/27.
Polska pod względem punktowym osiągnęła 7. lub 8. wynik w Europie (zależy od wyników greckiego AEK-u).
Lech +0.500 pkt.
#pomeczowyrankinguefa #mecz #pilkanozna #ligakonferencji #ekstraklasa #rakow #lechpoznan
źródło: coeff_19.03
Pobierz@bet730: w tym sezonie stawiam na Zawiszę Bydgoszcz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mistrz 10 państwa zagra w LM bez kwalifikacji.
@bonpensiero: z 10. miejsca zaczniemy, chyba że AEK wygra wszystkie mecze do końca ;)
ofc jeszcze się muszą utrzymać xD
jak dadzą radę to trzymam kciuki za projekt, bo mój Raków już chyba osiągnął sufit.
przy wygranej lecha z gibraltarczykami byłaby liga mistrzów?
Wszyscy pamiętamy że puchary kończyły się dla nas w sierpniu jeszcze nie tak dawno