Wpis z mikrobloga

skąd bierze sie to ze tyle kobiet w Polsce pali p-------y? Jak sie tak przyjrzalem to kazda osobe płci zenskiej ktorą chociaz w małym stopniu znam albo kojarze to pali p-------y albo e p-------y a przy kasach co druga kobieta kupuje paczke
Oczywiscie faceci tez palą ale tak czesto nie spotykam palących mezcyzn . Czasem mam wrażenie ze co druga kobieta spozywa nikotyne
#blackpill #psychologia #logikarozowychpaskow #tinder
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mnie już niestety 30stka wybiła w tym roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Teraz już legalnie mogę mówić że kiedyś to były czasy, a teraz to nie ma czasów i w ogóle, to ta dzisiejsza młodzież schodzi na psy xD

@karokrakow: Jeśli chodzi o dzisiejszą młodzież (chociaż jestem w takim wieku, że niektórzy mnie jeszcze do takowej zaliczają xD) to moim zdaniem między nami a nimi jest
  • Odpowiedz
@Henson_: Efekty programowania kobiet przez masmedia i inżynierię społeczną. Kobiety przyjmują cechy męskie, a wręcz patologiczne, a z facetów robi się kobiety.
Poza tym jakieś badania były, że kobiety statystycznie szybciej się uzależniają od mężczyzn.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: I tak i nie. Mam siostrę w twoim wieku i widzę że często osoby z pokolenia Z są bardziej dojrzałe i świadome od takich końcowych millenialsow jak ja (choć trochę mam w sobie jednak mentalności pokolenia Z). Mają o wiele większą świadomość tego jak działa świat, jak szkodliwe są social media i tego, że w życiu potrzebny jest balans, a pieniądze to jeszcze nie wszystko. Ciekawa jestem w jakim
  • Odpowiedz
@Henson_: Chyba nie pamiętam bym był gdzieś w środowisku gdzie więcej kobiet pali niż facetów. Teraz trochę inaczej to wygląda jeżeli bierzemy pod uwagę też e-fajki, bo to rzeczywiście sporo kobiet pali.
  • Odpowiedz
@malphite_support_enjoyer I właśnie m.in. dlatego polskie uczelnie są na samym dnie. Co ma palenie do oceny czyjejś wiedzy z danego przedmiotu? Rozumiem rakotwórczość palenia, ale uczelnia powinna oceniać wiedzę merytoryczną studentów a nie to czy podejmują debilne decyzje o swoim zdrowiu z pełną tego świadomością
  • Odpowiedz