Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mlody18: ale mi nie chodzi o banke bo nie mam znajomych xD chodzi mi ze np ide po targowicy i widze ze co druga kobieta pali ide do sklepu spożywczego i co druga kupuje papieorsh itp
  • Odpowiedz
  • 2
@Zly_CzlowiekXD: bez kitu ja jestem 2001 i w podstawówce/gimnazjum trafiały sie szare myszki tak zwane a teraz odnosze wrazenie ze każda kobieta jest nad wyraz pewna siebie arogancka ma tatuaze pije i pali przypominając jakiegos mezcyzne z nizin spolecznych
  • Odpowiedz
U nas na studiach był taki bazowany profesor od kardiologii. Starszy pan, ale z rigczem. Miał taką regułę u siebie na zajęciach, że jak kogoś przyłapał na paleniu papierosów na terenie uczelni to obniżał ocenę końcową o pół stopnia. Uważał że "wy macie być ikoną zdrowia dla społeczeństwa". Robił to bezlitośnie i w sumie dobrze #bekazpalaczy.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Jestem rozową, która gdzieś tam zawsze popalała do imprezy, ale to tak raptem kilka papierosów w miesiącu, a czasem w ogóle (różne fazy po prostu). Od jakiegoś czasu zaczęłam palić e-p-------y (te jednorazowe - które teraz już można kupić w wersji wielobranżowej z wymiennymi wkładami) i powiem ci że to bardzo wciaga. Nie ciągnie mnie do nikotyny jako takiej a bardziej do tego zaciągania się dymem, a e-fajki są
  • Odpowiedz
Także podsumowując: wśród dzieciaków e-fajki to zapewni moda, tak jak za moich czasów niektórzy jarali zwykłe szlugi, czy wciągali tabakę (ot jak zawsze zakazany owoc kusi najbardziej). W przypadku dorosłych e-fajki są o wiele bardziej wciągające.

@karokrakow: U mnie na lekcjach w gimnazjum to strzelam, że te e-p-------y już z 10-11 lat temu na lekcjach palili. I tak za największy przypał uważam modę na vapowanie względem tego i to jak
  • Odpowiedz
@karokrakow: Ja pamiętam, że niektórzy sobie ogólnie te e-p-------y przerabiali na takie które będą dużo większej mocy żeby dało się z tego robić zajebiście duże chmury gęste.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: mnie już niestety 30stka wybiła w tym roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz już legalnie mogę mówić że kiedyś to były czasy, a teraz to nie ma czasów i w ogóle, to ta dzisiejsza młodzież schodzi na psy xD
  • Odpowiedz