Aktywne Wpisy

Zopyross +105
Otwarte kuchnie to nieporozumienie; zapraszasz gości i ciągle się upewniasz, że nie zostawiłeś syfu w zlewie. Dodatkowo kanapa z salonu do czyszczenia co pół roku, nieważne jaki okap, tłuszcz z piekarnika będzie się osadzać na każdym meblu. Musi być miejsce na jedzenie i na strefę odpoczynku, łączenie ich grozi katastrofą
#nieruchomosci #polskiedomy
#nieruchomosci #polskiedomy

źródło: kch
Pobierz
Salido +226
Minął 10. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
49 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
49 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
49 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
49 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj

źródło: 1-433025-34
Pobierz
#zwiazki #kiciochpyta
Tylko ze to kumpla zona szla ze mna na wesele (mojej siorki). Kumpel nie mial zadnego problemu :P
Moze dlatego nie mial problemu ze wszyscy w trojke znamy sie jakos 30 lat i 3/4 europy mamy razem pozwiedzane? :D
I niezliczone lilosci wypadow w gory.
Nie rozumiem tego co napisales. Trzeba nie miec do siebie szacunku zeby pukac zone kumpla. No i swoja droga to w druga strone tez dziala. "Jak suka nie da to pies nie wezmie"
Ale moze to tylko moje podejscie bo troche juz wiosen na karku mam. Moze dzisiejsze oskarki jakos inaczej "mysla".
Miras bywalo nawet tak
@Krolowa_Nauk: Ja nie bywam na parkiecie (nie lubie). Na wesele musialem isc bo bylem swiadkiem siorki :P
Z kumpela i jej mezem znamy sie 30 lat i niejedno razem zesmy
źródło: temp_file5670929643679020625
Pobierz