Wpis z mikrobloga

Ogólnie przebadałem wszystko, co możliwe, poprzez badania krwi i wymazy ze skóry, i zawsze wychodziło, że jestem zdrowy. Kiedyś Pani dermatolog powiedziała mi, że "no, już po prostu tak masz".
Jedyne, czego nie przebadałem, to kolonoskopia, bo nawet gastroskopię już zrobiłem.
#gorzkiezale
  • Odpowiedz
@dekoder-konto:

zjadające spermę losowych osób

może mają jednak lepszą dietę

Spermidyna jest to związek należący do poliamin, naturalnie występujący w komórkach naszego organizmu, ale obecny jest także w komórkach roślin i zwierząt. Swą nazwę zawdzięcza występowaniu w nasieniu ssaków. Jako pierwszy odkrył ją w 1678 roku ojciec mikrobiologii – Antonie van Leeuwenhoek [1]. Biologicznie odpowiada za ochronę DNA plemników przed kwasowym środowiskiem
  • Odpowiedz
czyli znowu genetyka?

@dekoder-konto: No niestety. Długo męczyłam z trądzikiem, przeszło dopiero po jakimś losowym kremie, jak byłam niedługo przed trzydziestką. Wbrew temu, co się uważa na wykopie, winą nie było noszenie makijażu, w ogóle go nie robiłam. Ale dalej mam beznadziejną cerę i inne problemy ze skórą. A panie aktorki mają makijaż, odpowiednimi kosmetykami można zakryć wszystko.
  • Odpowiedz