Aktywne Wpisy

Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze

annlupin +20
sytuacja na zewnątrz jest taka że jakieś ptaki sie drzom jakółki jeszcze śpią i gołomp też

źródło: 1000030135
Pobierz@Dueil_angoisseus:
Tylko
@Dueil_angoisseus: na górnym odcinku biegł jeden facet za jedną kobietą, na dole masz trzy kobiety biegnące za jednym chłopem
reszta zgoda
źródło: 51a2c076a993b59370af04b34c475549,780,0,0,0
PobierzA co to za różnica jakie czasy? Żadne czasy nie są dobre do posiadania dziecka, jak widzi się tylko w czarnych barwach ¯\(ツ)/¯
Sam
@Dueil_angoisseus: Bez sensu. Przecież na memie jest para, która dokonała już wyboru i nie była to adopcja dzieci, tylko psy.
Poza tym, jeśli chcieliby mieć dzieci, to najprawdopodobniej mieliby swoje, a nie adoptowane.