Aktywne Wpisy

petugh +977
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Partacze +83
I kto tu jest niby głupi my czy sebcel? Sobotni wieczór a ja siedzę i od półgodziny słucham tego szaleństwa, myślę że wszyscy zostajemy zrobieni w bambuko metodą contrawise, a Pan Sebastian z ukradzionego czasu buduje imperium #sebcel

@mwl4: xd
To teraz ja:
@mwl4: I tam usłyszą "przykro mi Panie Kowalski, ale nie ma Pan zdolności kredytowej :(. Pan poczeka aż stopy spadną."
Jak idzie do góry to idzie do góry.
Jak idzie w dol to też idzie do góry.
Dziękuję za analizę
@cudzylogin: Szczególnie jak bank sam wyczuje nosem, że faktycznie mogą być spadki, to aby minimalizować ryzyko jest spora szansa że przykręcą na chwilę akcję kredytową. Już teraz bank ci nie da kredytu na nieruchomość która zdaniem banku jest wyceniona z p---y.
@mwl4: Pójdą do banku, uderzą pięścią w stół i podniosą sobie zdolność kredytową.
@mwl4: Jakbyś słuchał Jaszczembia ostatnio to wyraźnie powiedział, że w tym roku zero szans, a jak będzie trzeba to nawet jeszcze podniosą.
Dosłownie ani jednego czynnika prowzrostowego nie ma poza odpaleniem przez rząd dopłat XD Absolutnie żadnego, nie ma dopłat = musi p--------ć, bo demografia, bo stopy, bo nieopłacalny najem itd.
źródło: image
Pobierz@mwl4: Czy ten skumulowany popyt jest teraz z nami w pokoju? Mówi do ciebie? Oczywiście nie istnieje skumulowana podaż w pustostanach które czekają na wystawienie pod dopłaty, prawda? xD
@mwl4: Patrząc na średnią wieku biorących pisowską bekę 2% to raczej należy stwierdzić, że przyszły popyt został już skonsumowany w dużej mierze w 2023 roku. Brał kto mógł, bo PiS rozdawał kasę bez limitów. Bekę 2% brali młodzi - a
Pobierz10% z 800 tys zł to 80 tys zł. Z pensji 10 tys zł netto są w stanie uzbierać tyle w rok, dwa?
Jeśli chodzi o deweloperkę, to fakt, raczej pary, która zarabia 10 tys zł netto
Pobierz