Aktywne Wpisy

Sportacus +133
Dopiero niedawno się dowiedziałem, że w Polsce był cykl 13 filmów związanych z różnymi świętami obchodzonymi u nas w ciągu roku. Każdy trwa około godziny. Pewnie większość z was kojarzy Żółty szalik i tę słynną scenę z Gajosem, kiedy delektuje się wódką. Będzie co oglądać – może i was to zainteresuje, jeśli jeszcze o tym nie słyszeliście :D
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
źródło: obraz
Pobierz
niochland +50
Widzieliście kiedyś reklamę bidetu? Ja też nie.
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
źródło: bidet-sospeso-in-ceramica-design-moderno-star-55x35cm-made-in-italy-1
Pobierz

@supersucker: Gdzie popełniłem błąd w obliczeniach?
Vanced i elo
Nie będę żydom płacił
@Pitex:
xD
Ja se oglądam youtuba na telefonie z androidem 5 na firefoxie z adblokiem a jak dam na tryb komputerowy to nawet działa w tle
źródło: temp_file6640599790160790551
Pobierz@Pitex: ja na codzień nawet nie pamiętam o jego istnieniu xD
Po za tym to po co kupować yt premium skoro można postawić serwer domowy i blokować reklamy na poziomie DNS, koszt to prąd potrzebny do działania serwera, a sam serwer można zrobić ze starego komputera lub laptopa