Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +123
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch
mickpl +478
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
#klawiatura #klawiatury #pcmasterrace #keychron #pytanie #pytaniedoeksperta #logitech #programowanie #programista15k
mam podobnie, im drozsza klawiatura tym wiecej w niej mi zaczyna mke pasowac, a najlepiej wspominam te najtansze
szukaj czegos z membrana, niski skok i zero halasu czy klikow jak w maszynie do pisania. no i calkiem szybko sie pisze
ja szukam firmy ktora nie wymaga instalowania mnostwa badziewia zeby sobie jasnosc czy kolor podswietlenia podregulowac
https://allegro.pl/oferta/zestaw-logitech-mk530-klawiatura-k520-mysz-m510-15417637906
Krótki skok, lekko wyprofilowane klawisze, rozdzielony blok funkcyjnych, przyciski multimedialne i konfigurowalne skróty. Do tego wisienka na torcie - układ ANSI. Niestety do dostania tylko na allegro, w oficjalnej polskiej dystrybucji jest inny układ klawiszy.
@becvvv byłem w tej samej sytuacji, zanim wrócisz do najtańszej, daj szansę Logitech MX keys. Chociaż to tylko klawiatura, pytanie czy jest sens wydać parę stówek na to xD Zwróć uwagę tylko na
@wafel93: To nie jest to samo, tobie po prostu nie pasuje "feeling" przełączników mechanicznych. Po c--j od razu wyzywać ludzi od autystów? Mądry ty jesteś?