Aktywne Wpisy

thorgoth +740
Turysta z Polski uderzył w twarz pracownicę Parku Narodowego Torres de Paine w Chile, gdy poprosiła, aby zgasił papierosa.
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już

serniczekwiedensky +619
Jak poznawalam chlopa myslalam sobie mlody informatyk bedzie duzo zarabial jako programista a on przyznal sie ze myslal o mnie mloda prawnicza bedzie duzo zarabiala jako adwokatka. Oboje malo zarabiamy ale jestesmy razem i wlasnie leze mu na jądrach.

Mam problem z podjęciem decyzji zawodowej.
Wypróbowałem wszystkie proponowane sztuczki, robiłem arkusze, tabele, rzucałem monetą itp. Ale podjęcie tej decyzji naprawdę mnie przeraża.
Jak radzicie sobie z trudnymi decyzjami życiowymi/zawodowymi, gdzie obie opcje mają wiele zalet i wad?
Obecnie stoję w obliczu takiego kryzysu i uświadamiam sobie, że nie wiem, kim jestem ani kim chcę być... Mam ponad 30 lat i zadawanie sobie takich pytań wydaje się dziecinne. To niszczy moje życie, małżeństwo, zdrowie itp. od kilku miesięcy.
Mam trzy duże opcje, każda z poważnymi wadami i bez wyraźnego zwycięzcy...
W każdej decyzji widzę tylko możliwość porażki. Niedawno rzucilem pracę i boję się rozpocząć nową, ponieważ teraz mam wątpliwości, że poniosę porażkę.
Cały wolny czas spędzam na analizowaniu wszystkich moich decyzji i naprawdę nie mogę przestać. To czyni moje i mojej żony życie piekłem, ponieważ nie mogę się zrelaksować i robić normalnych rzeczy.
Niepokój budzi mnie codziennie o 4 rano, a mój umysł nie przestaje analizować wszystkiego i mówi mi, że poniosę porażkę.
#depresja #smutek #praca #zycie #polska #problem #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jak napięcie Cię opuści (przez wyżej wymienione akcje)
Decyzja sama przyjdzie po kilku dniach
Zamykam temat
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
i miele ten temat od miesiaca, ciagle odkladam decyzje...
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord