Aktywne Wpisy

Vanche +845
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

KosmicznyBarszcz +186
Patrzę na główną a tam artykuł “Polska jest zalana tanim robolem z Kolumbii”
Jak daleko zaszliśmy w Internecie ze takie słownictwo, takie odczłowieczanie nie robi już na nikim wrażenia? Przecież to jest obrzydliwe. To już problem jest nie tylko z kolorem skóry ale i z pracą fizyczną?
#zalesie #wykop #rasizm
Jak daleko zaszliśmy w Internecie ze takie słownictwo, takie odczłowieczanie nie robi już na nikim wrażenia? Przecież to jest obrzydliwe. To już problem jest nie tylko z kolorem skóry ale i z pracą fizyczną?
#zalesie #wykop #rasizm

Żona mi powiedziała, że za miesiąc szwagier zaprasza na imieniny. Sęk w tym, że nie bardzo mam ochotę się tam wybierać. Po pierwsze to u mnie w rodzinie nie obchodziło się za bardzo imienin, a po drugie on zazwyczaj gada tylko z żoną, a do mnie dzwoni tylko jak coś chce.
Dzień później jak mi o tym powiedziała odezwał się do mnie stary znajomy, żeby się spotkać w ekipie sprzed lat. W sumie bardzo się ucieszyłem, że o mnie pomyślał, zawsze śmiesznie było w jego towarzystwie.
Żona mówi, że chciałaby żebym z nią szedł na imieniny. Pytanie co byście wybrali? Mam do wyboru albo iść na imieniny szwagra, nudzić się zajebiście ale uniknąć kłótni rodzinnej. Czy iść do kumpla z którym dawno się nie widziałem i posiedzieć sobie ze starymi znajomymi w przyjemnej atmosferze?
#ankieta #kiciochpyta #zalesie #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Gdzie iść?