@Glikol_Propylenowy: Ja wiem jak. Przytyลem 15kg w 4-5 tygodni. Wystarczyลo, ลผe zmieniลem pracฤ na takฤ gdzie karmiฤ w dobrych lokalach i dajฤ kupon na 800zล na 2-3x obiady codziennie ( อกยฐอสอกยฐ)
@SupreminTHC: @NdFeB @MolkaFasolka Ameryki nie odkryliลcie, ale mi chodziลo bardziej o to, jak moลผna nie widzieฤ, ลผe zamieniamy siฤ w obrzydliwa kule tลuszczu i nie podjฤ ฤ ลผadnych dziaลaล, ลผeby to zatrzymaฤ. Nie rozumiem jak moลผna mieฤ kompletnie w dupie swรณj wyglฤ d i zdrowie, kiedy ciaลo powinno byฤ nasza wizytรณwkฤ , ลผeby nie powiedzieฤ ลwiฤ tynia.
@cadcadcad: Pomiฤdzy wypiciem kieliszka aperola, czy wina dla przyjemnoลci a upojeniem siฤ na umรณr jest pewna rรณลผnica, prawda? Tak samo jak pomiฤdzy zjedzeniem batonika, czy czekolady, a opychaniem sie sลodyczami do porzygu przez caลy wieczรณr.
Pomiฤdzy wypiciem kieliszka aperola, czy wina dla przyjemnoลci a upojeniem siฤ na umรณr jest pewna rรณลผnica, prawda
@Glikol_Propylenowy: no tak, ale to nie jest tak ลผe w poniedziaลek wypijesz kieliszek aperola a we wtorek bฤdziesz zerowaฤ 0,7 czystej, to postฤpuje z czasem tak samo jak uzaleลผnienie od sลodyczy/fast foodรณw
@cadcadcad: No i dlatego nie jestem sobie w stanie wyobraziฤ, ลผe ktoล nie widzi tego, ลผe to wszystko postฤpuje i nie jest w stanie tego zatrzymaฤ, kiedy np czuje, ลผe ubrania, ktรณre byลy na te osobฤ dobre, zaczynajฤ jฤ cisnฤ ฤ, tylko zamiast potraktowaฤ to jak ostatni dzwonek, jako ostrzeลผenie do walki o swรณj wyglฤ d i zdrowie po prostu kupujฤ wiฤksze rozmiary i ลผrฤ dalej. Jak diagnozujฤ Ci raka pลuc to
#rozdajo69 zล na ลผarcie ๐๐๐ A dokลadniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartoลci 69 zล do Pyszne albo Uber Eats. Zwyciฤzca sam wybiera, czym siฤ utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanaล z promocjami, okazjami i bลฤdami cenowymi
ลบrรณdลo: temp_file3251700476900597480
Pobierzลบrรณdลo: xd_001
Pobierz@Glikol_Propylenowy: trzeba jeลฤ wiฤcej kalorii niลผ potrzebujemy ( อกยฐ อส อกยฐ)
@TavarishPiesov: juลผ nie bฤ dลบ taki skromny.
@Glikol_Propylenowy: Ja wiem jak. Przytyลem 15kg w 4-5 tygodni. Wystarczyลo, ลผe zmieniลem pracฤ na takฤ gdzie karmiฤ w dobrych lokalach i dajฤ kupon na 800zล na 2-3x obiady codziennie ( อกยฐ อส อกยฐ)
ลบrรณdลo: e3ea13c3f051ffe11be1bc6c803c4d0c
PobierzNie rozumiem jak moลผna mieฤ kompletnie w dupie swรณj wyglฤ d i zdrowie, kiedy ciaลo powinno byฤ nasza wizytรณwkฤ , ลผeby nie powiedzieฤ ลwiฤ tynia.
@Glikol_Propylenowy: no tak, ale to nie jest tak ลผe w poniedziaลek wypijesz kieliszek aperola a we wtorek bฤdziesz zerowaฤ 0,7 czystej, to postฤpuje z czasem tak samo jak uzaleลผnienie od sลodyczy/fast foodรณw