Wpis z mikrobloga

Tak w nawiązaniu do znaleziska o gwałcie polki w Indiach. Słynny youtubowy podróżnik Bald and Bankrupt tłumaczył swego czasu naiwnym białym idiotkom, udającym się do Indii, jak nie zostać zgwałconą w ciemnym zaułku Bombaju przez gang curryceli. Niestety, zachodnie płatki śniegu mają umysł dziecka: nie lubią słuchać niewygodnej prawdy, tylko wolą ją zakrzyczeć hasełkami typu victim blaming. Chłop musiał to usunąć ze swojego kanału ¯\(ツ)/¯

#indie #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #lewackalogika #pajeet #p0lka
REMEMBERWHATTHEYTOOKFROM_YOU - Tak w nawiązaniu do znaleziska o gwałcie polki w India...
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: Ostatnio przeglądałam sobie FB i w proponowanych postach pojawił mi się jeden z jakiejś grupy, gdzie można znaleźć przyjacielo-przewodnika na wycieczki, niestety nie zapamiętałam konkretnej nazwy. Masa kobiet ogłasza, że będzie w danym mieście (np. Berlin), w jakim terminie, gdzie się zatrzymuje i masę szczegółów odnośnie swojej osoby. No i niektóre jeszcze ogłaszają, że to SAMOTNA PODRÓŻ. No i szukają towarzysza takiej podróży na miejscu, który pokaże im dane
  • Odpowiedz
Sto procent racji, gość typowy debil, nic dziwnego że kolejny idol wykopków xD

@deziom: typowy to nie. Podnosi temat, mówi na głos o rzeczach, o których nie jest teraz popularne mówić. Tymczasem dobrze jest uświadamiać ludzi, że świat jest zły i trzeba uważać, szczególnie kobiety, bo wśród nich "bambinizacja" jest bardzo powszechnym zjawiskiem.

Tylko szkoda, że popełnia przy tym taki kardynalny błąd.
  • Odpowiedz
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YO Moja przyjaciółka modelka była na kontrakcie w Indiach ok 10 lat temu. Dzwoniła do mnie z płaczem, że agencja wynajęła im pokój bez weryfikacji i okazało się, że właścicielami są samotni faceci. Ryglowały drzwi szafami jak zaczęli się do nich dobijać w środku nocy, szybko na własną rękę szukały hotelu próbując jednocześnie ogarnąć policję lub kogokolwiek kto mógłby po nie przyjechać. Jak wychodziły to Ci goście z uśmiechem mówili, że
  • Odpowiedz
@bylem_simpem: W Egipcie nigdy nie byłem. Znajoma była z mężem i ona, jako blondynka, miała całkiem niezłe branie. Mężowi proponowali jakieś 40 wielbłądów, "ale jak dobrze potargujesz to może nawet i 50 dam".
Wszystko spoko z tym, że w dniu handlu znajoma miała jakieś 65 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@projektant_doktorant: Przypadek opisany przeze mnie zdarzył się w Libii, stary koleżanki był inżynierem i pracował tam na budowie eksportowej, dziewczyna się arabusom mogła podobać, blondynka z ciemną oprawą oczu, mieszkała w Trypolisie i chodziła tam do jakiejś szkoły przy ambasadzie czy coś w tym stylu. Dziś niestety przechodzona torba. xD

PS: Taką 65 to bym sprzedał od razu xD
  • Odpowiedz
@bloodykisses: być może chodzi ci o Apke showaround, do wynajmowania przewodników w miastach. Bardzo duża część jest za darmo, na zasadzie "just want to make friends".

Ja podróżując w parze K+M do tej pory z tego nie skorzystałem, bo wg mnie nawet w takim układzie ryzyko jest duże, a co dopiero w pojedynkę jako laska xD
  • Odpowiedz
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: Bo większość kobiet gubi resztki rozumu za granicą. Nie wiem czemu tak jest, ale się domyślam. Kiedyś pojechałem z grupą studencką na wyjazd. Zakwaterowaliśmy się w jakimś internacie na Litwie (więc żadne dzikie kraje). Jedna z koleżanek (ogólnie bardzo ładna, ale jednocześnie odwrotnie proporcjonalnie do urody mądra) źle się czuła i w związku z tym podczas planowanego naszego wyjścia postanowiła nie skorzystać i zostać (za zgodą kierownika wyjazdu) na
  • Odpowiedz