Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, mirabelki. Poł roku temu rozstałem się z moją dziewczyną w niezbyt dobrych relacjach, bo zniszczyła nasz związek (dosłownie i nie piszę tego złośliwie). Była to kobieta po przejściach, rozwódka, dwoje dzieci (córeczki) a ja głupi kawaler dałem jej szansę. Mniejsza o to. Od naszego rozstania uciąłem z nią również jakikolwiek kontakt (nawet wywaliłem ją z sociali). Od miesiąca mam wrażenie, że ona gdzieś orbituje wokół mnie mimo kompletnego braku kontaktu, próbuje chyba trochę ingerować również w moich znajomych, ale nie będę tego opisywać, bo możecie się sami domyśleć jak to wygląda. Obecnie spotykam się już z inną dziewczyną i nie chciałbym aby moja była dziewczyna wywinęła mi jakiś numer. W związku z tym mam do Was pytanie: czy idzie jakoś wyczaić czy moja była dziewczyna nie odchorowała naszego rozstania mimo braku kontaktu, bo się zupełnie z tym jeszcze nie pogodziła? Cały czas mam wrażenie, że tak jest, ale nie dam sobie za to ręki uciąć. Proszę o poważne odpowiedzi. Udanej soboty! :-)

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozstanie #pytanie #pytaniedoeksperta

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: zajmuj się nową kobietą. Powinna wiedzieć, że może spodziewać się dziwnych jazd od tamtej. A tamtą olej, jak przyłapiesz na majdrowaniu w twoim życiu, manipulowaniu znajomymi, zawsze możesz złożyć doniesienie o stalking i policja jej wytłumaczy skąd jej nogi wyrastają.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): >to ty chyba nie odchorowales skoro wkrecasz sobie takie coś, zresztą czy odchorowala czy nie to nie powinno cię w ogóle obchodzić cucku

@Damntrain: W sumie masz rację, że nie powinno mnie to interesować a cuckiem, to możesz nazwać kogoś ze swojej rodziny. Prosiłem o poważne odpowiedzi a jak zwykle na wypoku nie można podyskutować, bo się znajdzie jakiś przegryw wyzywający innych.

Nie było
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): >moze robi podchody na powrot do ciebie..... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@List0pad: Właśnie tego się boję, bo ja jej nie chcę już w moim życiu. Obecna dziewczyna jest o wiele lepsza, bo jest bezdzietna, razem trenujemy na siłce i podziela moją pasję - kulturystykę. Wszystko idzie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): >Po prostu uprzedź nową dziewczynę że taka sytuacja miała miejsce i jak coś się wydarzy żeby nie łykała wszystkiego co usłyszy jak pelikan.

@ffrreeaakk: Właśnie sęk w tym, że to może mieć odwrotny skutek. Wiesz jakie są kobiety, tak mi się wydaje przynajmniej.

zajmuj się nową kobietą. Powinna wiedzieć, że może spodziewać się dziwnych jazd od tamtej. A tamtą olej, jak przyłapiesz na majdrowaniu w twoim życiu,
  • Odpowiedz
Była to kobieta po przejściach, rozwódka, dwoje dzieci (córeczki) a ja głupi kawaler dałem jej szansę.

Prosiłem o poważne odpowiedzi a jak zwykle na wypoku nie można podyskutować, bo się znajdzie jakiś przegryw wyzywający innych.

@mirko_anonim: typie, póki co największym przegrywem w tym wątku jesteś ty, więc daruj sobie zgrywanie kozaka.
  • Odpowiedz