Wpis z mikrobloga

spodziewałem się takich sebixow typowych, a tu jakaś oskariada

@loginnawykoppl: Mało jest już sebixow w tej generacji. Nie trafia do nich patusiarski rap spod bloku, a jakies pierdy ludzi ktorzy gowno robili w stylu trapu i kreuja sie na gangusow.
  • Odpowiedz
@ViFio: no nie chcę brzmieć jak psychopatka ale jestem matką nastolatków i powiem Ci, że oni jeszcze mają ograniczony wpływ na to w jakim towarzystwie przebywają. Ogólnie czasy teraz takie, że my jako rodzice nasze dzieciaki i ich przyjaciół już 10 lat wozimy samochodami, zapisujemy na jakieś wyjazdy wakacyjne i kursy, siedzieliśmy z nimi w kinach, pilnowaliśmy na basenach żeby się nie potopili gdy byli za mali żeby się sami
  • Odpowiedz
@Tajlosfit żadna k---a z logiki, czemu ojciec nie może zadecydować o aborcji swojego dziecka a musi być odpowiedzialny za jego wychowanie? K-----z logikę jeśli myślisz że to k---i logikę
  • Odpowiedz
@Tajlosfit czego ty k---a nie rozumiesz, kto tu się ma nie rozmnażać lol, co do narodzin ojciec nie ma prawa decydować a co do wychowania to niby k---a jego wina, prościej już się nie da, jeśli nie rozumiesz to nie odpisuj, nie mam czasu na bordo idiotów
  • Odpowiedz