Aktywne Wpisy
Niby minęło jakieś półtora roku od mojego rozstania z ostatnią poebuską, ale nie znaczy to, że dziwne akcje mam za sobą.
Te półtora roku temu, gdy już ewidentnie się między nami psuło, to ona była tą, która zrobiła pierwszy krok. Mianowicie oznajmiła mi, że nie wydaje jej się żeby to miało sens, że powinniśmy ograniczyć kontakt, ja na to zapytałem "i co dalej" (w sensie z nami), ona na to się obraziła, że
Te półtora roku temu, gdy już ewidentnie się między nami psuło, to ona była tą, która zrobiła pierwszy krok. Mianowicie oznajmiła mi, że nie wydaje jej się żeby to miało sens, że powinniśmy ograniczyć kontakt, ja na to zapytałem "i co dalej" (w sensie z nami), ona na to się obraziła, że

rtpnX +370
Tak się powinno postępować z tymi czereśniami z bez wydechu w starych guzach xD
#patologiazewsi #facebook #heheszki #motoryzacja
#patologiazewsi #facebook #heheszki #motoryzacja
źródło: temp_file6378801876972809105
Pobierz

źródło: temp_file4479700554743394704
PobierzA ogolnie ma wyrabane, babom zawsze chodzi o opinie srodowiska. Juz miala zrabana bo to patola, wiec teraz typowe granie na uczuciach bo ona cierpi. No co ma napisac. Wazne ze synka zwyrola odwiedzi bo pato matki zawsze wierne. A pomiot juz ma slawe w poprawczaku i karyny beda sie ustawiac same.
Jak sie przypatrzysz na to foto gdzie stoja razem
a nie drillowiec? jestem bumerem, już mi się p------ą te pojęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ulic_Qel_Droma: niby nie, ale jednak nie wychowasz dziecka w 100%, jak dziecko ma coś z deklem od urodzenia i trafi na złe towarzystwo to nic nie zrobisz jako rodzic
@Ulic_Qel_Droma: I tak i nie, czym inny są wzorce a czym innym zachowania grupowe (stadne). Młody chłopak z nadmiarem testosteronu do tego adrenalina i kumple obok, ciężko wtedy zachować kontrolę i biorą górę instynkty ¯\(ツ)/¯ Nie usprawiedliwiam go bo dla mnie to powinien wisieć, ale wyuczone zachowania to nie wszystko.
@Beratna: nie po prostu przestały istnieć subkultury. To są dresy, problem jes taki, że teraz mentalne dresy wyglądają jak normalni ludzie. Kiedyś widziałeś łysych odzianych w dresy "dżentelmenów" i wiedziałeś, że należy przejść na drugą stronę ulicy. Teraz dresy noszą wszyscy i nikt nie goli łbów. Jakby mieli stylówe dresową to nie pisałbyś, że wyglądają jak lamusy.