✨️ Obserwuj #mirkoanonim Pierwszy raz w zyciu strzelily mi 3 lata w jednej firmie czyli mam 3 miesiace okresu wypowiedzenia. Czy ciezko znalezc nowa prace majac taki dlugi okres wypowiedzenia? Mial ktos z was takie sytuacje ze np. firma X zgodzila sie czekac na was 3 miesiace a potem np. po 2 miesiacach dali wam znac ze jednak to nie wypali? #korposwiat #pracbaza
@mirko_anonim nie miałem takiej sytuacji, ale jak się ma 3 miesiące wypowiedzenia to wypadałoby podpisać list intencyjny, jeśli chcą Cię zatrudnić to bez problemu taki list podpiszą
@mirko_anonim możesz poprosić o skrócenie czasu wypowiedzenia. Lata temu jak byłem na etacie, to tak właśnie zagrałem i się zgodzili. B2B jednak pod tym względem jest bardziej elastyczne, bo możesz zrobić elo i tyle
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
Pierwszy raz w zyciu strzelily mi 3 lata w jednej firmie czyli mam 3 miesiace okresu wypowiedzenia.
Czy ciezko znalezc nowa prace majac taki dlugi okres wypowiedzenia? Mial ktos z was takie sytuacje ze np. firma X zgodzila sie czekac na was 3 miesiace a potem np. po 2 miesiacach dali wam znac ze jednak to nie wypali?
#korposwiat #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim