Aktywne Wpisy

snowak +181

Tyrande +147
Patrząc na to co się dzieje, to oświadczam się w przekonaniu, że ciąża w Polsce to strzał w kolano.
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
#odchudzanie
źródło: temp_file7003785508937970694
Pobierz1.Zero ćwiczeń.
2.Sok z kiszonej kapusty.
3.Autofagia.
I tyle.
Od połowy stycznia lecę na autofagii i całkiem mi to pasuje. Mój rekord to 120 godzin bez jedzenia – i serio, czułem się całkiem spoko! Pewnie pociągnąłbym dłużej, ale wypadł weekend i urodziny mamy, więc wiadomo… 😅
Najważniejsze to dobrze się nastawić – jak sobie coś wkręcisz i masz co robić, to czas leci, nawet nie wiesz kiedy. Najgorzej było za pierwszym razem przetrwać pierwszy
Jeśli Ci pasuje i Twoja głowa to wytrzyma, to śmiało – rób, kiedy uważasz.
Co do soku z kiszonej kapusty – najlepiej pić go po posiłkach, późnym popołudniem. Pierwsza szklanka może dać niezłego „ognia”, ale z każdą kolejną powinno być coraz lepiej.