Aktywne Wpisy
GRUBY140 +319
nitka z najlepiej sprzedającymi się nowymi autami w wybranych krajach #ciekawostki #samochody
źródło: pl
Pobierz
pearl_jamik +16
Spotaliście laskę piękną, z twarzy 10/10 ciało w ubraniu przepiękne, ale okazuje się że po rozbiórce ona ma OBWISŁE C--E, i jeszcze skręcają od siebie, no w ubraniu przepiękne, ale jak zrobisz rozbiórkę, to ojezus maria. Co byście zrobili w tej sytuacji?
#zwiazki #randki #randkujzwykopem #pytaniedoeksperta
#zwiazki #randki #randkujzwykopem #pytaniedoeksperta
źródło: shutterstock_1372975571-scaled
Pobierz

To życie nie dało mi szansy, a nie ja szansy życiu na to żeby było "normalne".
#depresja
@RvN2: to są tylko wymówki i usprawiedliwianie swojego lenistwa, nikt nie mówił że będzie łatwo, ani że ludzie mają równy start, większość nie osiąga przez całe życie tego co niektórzy dostają już na starcie, ale nie ma co się użalać tylko trzeba działać i poprawiać własny los, nikt inny tego nie zrobi, jest 2024,
oraz tutaj
@RvN2: nikt za Ciebie tego nie zrobi, sam musisz walczyć o poprawę własnego losu, ucieczka z patologicznego środowiska to pierwszy krok, odcięcie się prawne drugi, bo na dokładkę możesz skończyć z alimentami, zwłaszcza jeżeli będziesz za długo zwlekał
@RvN2: nie, odnoszę się do spaczonej psychiki oraz tego że czas działa na twoją niekorzyść
@RvN2: piszę o usprawiedliwianiu własnego lenistwa i braku dążenia do zmian, ty z kolei próbujesz przypisać mi autorstwo czegoś zupełnie innego stosując hiperbolę:
Myślę, że ten wpis to mała prośba o wsparcie, otuchę, miłe słowo od innych, a dostałeś atak od „miłośników życia”.
Ciężko być „normalnym” mając ciągle w głowie tą wiedzę, przeżycia, wspomnienia i strach.
@RvN2: ponieważ sam o tym napisałeś, o tutaj: