Wpis z mikrobloga

Właśnie stoję w aptece, weszła kobieta z małym dzieckiem. Kolejka 5 osób, a ona zaczyna - że wystała się w kolejce do lekarza, a teraz tu znowu kolejka, a ona ma chorom curke. Udało mi się wreszcie spotkać na żywo tę legendarną madkę! :) Pojojcała o tej kolejce, wszyscy ją zlali więc wyszła z apteki :) #logikarozowychpaskow #madki #ciekawostki #heheszki
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Norskee @Norskee

@monalisssa no śmieszne w #!$%@? jak młody miał 39.5 gorączki to też musiałem go ciągać po aptekach. Bo co miałem zrobić zostawić go w domu czy w poczekalni przychodni?

Nie wiem czym tu się chwalić i co w tym zabawnego

Dokładnie , ludzie się chwala nawet znieczulica i brakiem empatii
  • Odpowiedz
@monalisssa: pewnie liczyła na to że morze ludzi rozstąpi się, a ona ze swoim dziecięciem przejdzie jak po czerwonym dywanie, a wy sprowadziliście ją na ziemię. I przez was Jessica nie dostanie syropku...
  • Odpowiedz
@monalisssa: Kombatantem to ja nie zostanę. W razie czego może pośmiertnie na przeszczep się nadam, bo mam nadzieję, że nie będę musiał ratować Kogoś komórkami macierzystymi, ale zapisany jestem. Co do legitymacji to jestem spokojny i jakoś nigdy mi nie zależało na czasie, to przywykłem. Z dwa razy użyłem, jak potrzebowałem do ortopedy i rehabilitację.
  • Odpowiedz
@daniel9456 no pto oeseczytsj co opka pisała

Babka się odezwała wszyscy ją olali,. A inni jak to napisali
"Nie zapytała bezpośrednio każdego" klapki na oczach jak konie
  • Odpowiedz
Właśnie stoję w aptece, weszła kobieta z małym dzieckiem. Kolejka 5 osób, a ona zaczyna

@monalisssa: grzecznie poprosiła, a wy olaliście, czy też wymagała od was tego bo jej się należy jako legendzie? Bo to różnica.
  • Odpowiedz
@dnljr: gdzie podpisy tych "wszystkich" co się tak spieszą zawsze, bo nie widzę. Opka tak się spieszyła, że aż miała czas się zesrać i ponaśmiewać na gównoportalu
  • Odpowiedz
@Norskee: jak młody ma gorączkę to ma leżeć w łóżku w domu, a nie szlajać się po przychodniach żeby konował wypisał placebo na uspokojenie rodzica
  • Odpowiedz
@monalisssa no śmieszne w #!$%@? jak młody miał 39.5 gorączki to też musiałem go ciągać po aptekach. Bo co miałem zrobić zostawić go w domu czy w poczekalni przychodni?

@Norskee: powtarzaj za mną:
Przepraszam państwa
Syn ma wysoką gorączkę
Czy mógłbym
  • Odpowiedz
Kobieta weszła z dzieckiem do apteki i z marszu zaczęła narzekać na długą kolejkę i że wystała się już w kolejce do lekarza. NIE POPROSIŁA NIKOGO O PRZEPUSZCZENIE W KOLEJCE :)

@monalisssa: no to w czym problem? :)

:) :)
  • Odpowiedz
@monalisssa: aktualnie trudno nie być madka, takie mamy społeczeństwo, co z reszta udowadniasz. Spokojnie ty też pewnie nie raz byłaś w czyiś myślach uciazliwa madka, jak twoje potomstwo głośniej zakwililo a trafiłaś na jakiegoś bardzo wrażliwego osobnika w poblizu xd Choć może te 15 lat temu ludzie mieli więcej luzu do dzieci i rodziców.
  • Odpowiedz
  • 4
@anonim1133: Weszła, zobaczyła kolejkę zaczęła narzekać, żę duża kolejka i że już stała w przychodni w kolejce. No i tak ponarzekała, postała parę sekund i wyszła:) Gdyby poprosiła, to na pewno byśmy ją przepuścili, ale ona powiedziała co wiedziała i czekała na czerwony dywan chyba:) Że nikt nie rozłożył, to wyszła.
  • Odpowiedz
@Noct:
Jak śmiesz śmieć podawać taki prosty komunikat?! To trzeba właśnie rzucić coś innego, wymagać od innych ludzi, że są w twojej głowie i znają kontekst, a następnie ofuknąć się jak tego nie interpretują w locie.
Od ludzi stojących w aptece, którzy sami mają problemy to już w ogóle należy wymagać, że będą mieć oczy dookoła głowy i wsłuchiwać się w każdy dźwięk. W aptece, gdzie nieraz osoba przed opowiada
  • Odpowiedz
  • 3
@ciemnienie: Madki to nowy twór. Kobietom teraz wydaje się, że posiadanie potomstwa to wyczyn jakiś szczególnie nadczłowieczy. Coś co od wieków było normą urasta do rangi pracy nie wiadomo jakiej. Dla mnie jedynym wyczynem macierzyństwa jest pogodzenie pracy zawodowej z wychowaniem potomstwa. Ale te kobiety nie mają czasu na pie*dole*nie na forach o tym jak im ciężko :) To właśnie te niepracujące madki są najgorsze, bo nie mając pracy zawodowej
  • Odpowiedz
@monalisssa: to ty już wiesz, kto pracuje a kto nie pracuje, bo go oblukalas w kolejce? Wiesz, ze czasy się zmieniły od kiedy byłaś matka małych, zależnych od ciebie dzieci i teraz po prostu wiemy więcej o psychice i rozwoju, przykładamy też większą wagę do kwestii zdrowia psychicznego i partnerstwa w związku? Dlatego tym bardziej, skoro wyszłaś już z obiegu to przestań być stara pezemadrzala kwoka i otwórz się na
  • Odpowiedz