Wpis z mikrobloga

Właśnie stoję w aptece, weszła kobieta z małym dzieckiem. Kolejka 5 osób, a ona zaczyna - że wystała się w kolejce do lekarza, a teraz tu znowu kolejka, a ona ma chorom curke. Udało mi się wreszcie spotkać na żywo tę legendarną madkę! :) Pojojcała o tej kolejce, wszyscy ją zlali więc wyszła z apteki :) #logikarozowychpaskow #madki #ciekawostki #heheszki
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niewiemja poczytaj więcej postów to nie będziesz p-------ł niepotrzebnie kilku zdań wysrywow
Odpowiedz już tam jest, tylko trzeba się najpierw zapoznać z dyskusja zamiast się wymądrzać i dopisywać jakieś historie i analizy telich własnych zmyslonych projekcji xD
  • Odpowiedz
no śmieszne w c--j jak młody miał 39.5 gorączki to też musiałem go ciągać po aptekach. Bo co miałem zrobić zostawić go w domu czy w poczekalni przychodni?

@Norskee: a kogo twój bąbel obchodzi? trzeba było se załatwić dla niego opiekę.
  • Odpowiedz
@HrabiaZet: wątpię, skoro ma pracujących rodziców. Na twoja edukację etc. też zrzucali się inni, więc już nie gulgaj, Prometeuszu xd
Do tego będziesz pozniej staruchem i w nadmiarze z innymi bezdzietnymi staruchami, stanowić będziesz ciężar społeczny dla obecnych bombelkow.
  • Odpowiedz
wątpię, skoro ma pracujących rodziców. Na twoja edukację etc. też zrzucali się inni, więc już nie gulgaj,

@ciemnienie: No właśnie o to mi chodzi,że to rodzice powinni utrzymywać swoje bachory a nie podatnicy. Na moją "edukację" nikt się nie zrzucał, nie było socjali i dobrze.

Do tego będziesz pozniej staruchem i w nadmiarze z innymi bezdzietnymi staruchami, stanowić będziesz ciężar społeczny dla obecnych bombelkow.

@ciemnienie: Obciążeniem to są
  • Odpowiedz
@HrabiaZet: oczywiście, nikt się nie zrzucał i nie płacił za twoja edukację, czy opiekę zdrowotna xd
Inaczej będziesz śpiewał jak już będziesz splesnialym dziadyga. Pamiętaj, spolecznie jesteś piątym kołem u wozu, w momencie kiedy przestajesz być produktywnym.
  • Odpowiedz
oczywiście, nikt się nie zrzucał i nie płacił za twoja edukację, czy opiekę zdrowotna xd

@ciemnienie: płacili za to moi starzy - tak jak powinno być.

Inaczej będziesz śpiewał jak już będziesz splesnialym dziadyga. Pamiętaj, spolecznie jesteś piątym kołem u wozu, w momencie kiedy przestajesz być produktywnym.

@ciemnienie: Jestem produktywny bardziej ni ileś tam całych gospodarstw domowych razem wziętych, a na emeryturę sobie odłożę bo i tak grosze
  • Odpowiedz