Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +76
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1062
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
@hellyea: w końcu jakiś wyważony, kulturalny głos rozsądku z drugiej strony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodam od siebie, że agresja wymierzona w OPkę i dopowiedzenia pod jej adresem wzięły się przede wszystkim stąd, że OPka z pogardą wypowiedziała się o tamtej babce (która faktycznie mogła potrzebować szybko lekarstwa, ale nie potrafi się komunikować) i wstawia to potem na wykop (gdzie z reguły się cieszą, że mogą dowalić komuś, w tym wypadku matkom) i to właśnie ta pogarda tak odpaliła ludzi
@inrzynier: Fakt, mam 2 koty i psa. Do tego jeszcze dwoje dzieci do kompletu. Jestem osobą bardzo empatyczną, ale jeżeli widzę kobitę, która narzekaniem na długą kolejkę próbuje wymusić pierwszeństwo, no to jakoś specjalnie skrupułów nie mam. Wystarczy poprosić, a nie czekać na czerwony dywan.
@monalisssa: bardzo możliwe, że w tamtym czasie, gdy dzieci były mniejsze, jednak potrzebowałaś zadbać o samą siebie, a wygląda na to, że tego czasu dla siebie brakowało (tzn. może był, ale znacznie, znacznie mniej niż byś tego naprawdę potrzebowała), a teraz innym matkom przyklejasz łatkę leniwych, wygodnickich czy wysługujących się. Matkom, które być może wiedzą, że warto myśleć też o sobie i nie tyrać i nie spędzać z dzieckiem czasu 18h/dobę, skoro można poprosić o pomoc.
Rozumiem, że ty tej możliwości nie miałaś i widzę to tak, że teraz w jakiś sposób zazdrościsz matkom, które taką możliwość mają. Zachęcam Cię, żebyś spróbowała o sobie w ten sposób pomyśleć, ale nie z pogardą o "wygodnickich
@NieBendePrasowac: To zatrudniasz nianie i pilnuje dziecka gdy Ty idziesz na zakupy. Posiadanie dziecka to odpowiedzialność i koszty, z którymi musisz się liczyć zanim zdecydujesz się na macierzyństwo a nie najpierw robisz bachora a potem wszystkie obowiązki wykonujesz po najmniejszej linii oporu. Można prosić o pomoc bliskich, jeżeli dziecko jest bardzo
@Norskee: Przeprosiłeś ludzi w kolejce pytając czy możesz bez kolejki zostać obsłużony wyjaśniając sytuację czy stałeś i wzdychałeś pod nosem obrażony na to co Cię spotkało? XD
@Norskee: Masz małe dziecko i nie masz w domu kompletnie nic obniżającego gorączke? Aspiryny czy ibupromu nawet? :D To chłopie nie w innych jest problem kolego. Co to niby za jojczenie "Jestem nieodpowiedzialny i musicie mnie przepuścić" xD Przysługe można zrobić, pewnie.