Aktywne Wpisy
mirko_anonim +37
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dla mnie ten cały Książulo jest kwintesencją polactwa xD Pójdzie taki do wykwintnej restauracji to się wkurza, że musi długo czekać. Potem dostaje zamówiony przez siebie rosół i narzeka, że słaby, a w ogóle to ostatnio jadł lepszy za 12zł w barze mlecznym xD
Na drugie danie zamówi oczywiście schaboszczaka z frytkami, na frytki ponarzeka że mrożonki, a schabowy był lepszy i 2x tańszy w barze mlecznym.
To jest jak z moimi rodzicami. Gdy biorę ich do restauracji, przeżywam istną gehennę, bo "a czemu to takie drogie", "a czemu musimy tak długo czekać", "kiedy kelner podejdzie z rachunkiem bo chcemy wyjść", "nie ma to jak domowe jedzenie".
Nie umieją się zachwycić atmosferą, wystrojem i w końcu jedzeniem, bo ich podniebienia lubią tylko rosół i schabowy, a w przypadku ksiazula jeszcze kebab.
Dla mnie ten cały Książulo jest kwintesencją polactwa xD Pójdzie taki do wykwintnej restauracji to się wkurza, że musi długo czekać. Potem dostaje zamówiony przez siebie rosół i narzeka, że słaby, a w ogóle to ostatnio jadł lepszy za 12zł w barze mlecznym xD
Na drugie danie zamówi oczywiście schaboszczaka z frytkami, na frytki ponarzeka że mrożonki, a schabowy był lepszy i 2x tańszy w barze mlecznym.
To jest jak z moimi rodzicami. Gdy biorę ich do restauracji, przeżywam istną gehennę, bo "a czemu to takie drogie", "a czemu musimy tak długo czekać", "kiedy kelner podejdzie z rachunkiem bo chcemy wyjść", "nie ma to jak domowe jedzenie".
Nie umieją się zachwycić atmosferą, wystrojem i w końcu jedzeniem, bo ich podniebienia lubią tylko rosół i schabowy, a w przypadku ksiazula jeszcze kebab.
SarahC +16
Mirki, mam dzisiaj urodziny i zastanawiam się co by sobie kupić z tej okazji dobrego do jedzonka
Nie wiem czym tu się chwalić i co w tym zabawnego
Serio jak z młodym chorym musiałem chodzić po aptekach to też pytałem czy mogą przepuścić jak się nie spieszą. Ludzie mają ryje żeby rozmawiać. Co w tym złego ? Rozumiem gdyby aferę robiła i się wpoerdalala na siłę, ale na ten moment to wygląda tek że ktoś wszedł zapytał a wszyscy mieli w dupie według typowej polskiej znieczulicy i uprzedzenia
Jak widać tak bardzo się spieszysz że stoisz i #!$%@? gownowpisy na wykopie a czyjąś prośbę masz w dupie i jeszcze się z tego głupio #!$%@? jakby odezwanie się do człowieka i poproszenie o coś to był powód do wstydu
A potem się dziwić że jesteśmy takim społeczeństwem vjak każdego traktujemy z
Według opki to było "a ona zaczyna" a moim zdaniem babka weszła odezwała się wszyscy ją zlali i wyszła
Panie rozumowanie na poziomie #!$%@? kamienia.
Jak babka w ciazy to też wszyscy udają że nie widzą chociaż wypada przepuścić a jak już urodzi i przyjdzie jak rozumiem z chorym z dzieckiem do apteki to oprocz zignorowania trzeba jeszcze napluć w internecie
@Norskee: a jakby ponarzekała na ceny leków to byś zapewne za nią zapłacił ?
Jak opka sama zaznaczyła też ma dzieci, więc w aptece znając życie to średnio jest pewnie co najmniej 2-3 razy w miesiącu
pierwszy raz PIERWSZY RAZ udało się jej spotkać kogoś, kto z dzieckiem w aptece się spieszy i pyta albo chociaż nieśmiało sugeruje innym, że mogliby przepuścić jeśli nie mają z tym problemu i się nie spieszą
ale zamiast olać kompletnie temat, przepuscić czy