Aktywne Wpisy

fsfdjf +407
nigdy nie zapomnę jak miałam kanałowe leczenie zęba i pan endodonta opierał na moim ramieniu swój bebzon. pomimo tego, że słyszałam jak mu kichy pracują to bardzo przyjemnie to wspominam bo byłam bardzo zestresowana a ten bebzon na ramieniu był ciepły i miękki i był takim trochę bebzonem wsparcia emocjonalnego

padzi +96

źródło: temp_file4942807860944193404
Pobierz@Szalom: Jeszcze jak ( ͡° ʖ̯ ͡°), pozwalamy tym k----m na wszystko.
@tellet niech zrobią tańszą wersję i w----------a z tym AI.
@Mikoma: Jeśli mówimy o napisaniu dokumentu tekstowego, no to może. Excel vs Calc to jak porównać normalny sklep do Biedronki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pomijając, że O365 i jego integracja ze środowiskiem korporacyjnym jest zwyczajnie niezastąpiona.
Mam piraconego PS/LR mimo posiadania starej dozywotniej licencji na classica.
@niebadzogrem: Ogólnie się zgadzam, ale nie widzisz w tym sprzeczności? Chcesz dostać X pojemności na stałe, pomimo że operator ponosi ciągłe koszty za prąd, serwis serwerów, wymianę dysków czy
@Mikoma: ale nikt normalny w non-januszowej firmie nie korzysta z dokumentów google, za to w wordzie piszesz od podstawówki. Nic się nie robi szybciej, bo interfejs był pisany z łaski przez nerdów, którym wystarczał widok a'la Office2003, więc w samej wstążce masz rzeczy poukładane nieintuicyjnie, jak w gimpie CTRL-S zapisujące w gimpowym formacie
@Mikoma: Co? XD
Każdy, kto próbował kiedyś w Libre zrobić coś poważniejszego niż CV do Januszeksu, względnie podsumowania budżetu domowego na pięćdziesiąt linijek w Calcu nigdy by czegoś takiego nie napisał. Jeszcze napisz, że GIMP jest zamiennikiem Photoshopa, a Inkscape Corela, czy Illustratora :)