@mirko_anonim zwykła pamiątka. 99% ludzi robi sobie foty na wakacjach i też ciśniemy bekę z nich? Ja jestem freakiem genealogicznym i cieszę się, że mam zdjęcia ślubne moich pradziadków gdzie są też pra pra dziadkowie i mam super pamiątkę. Może moje dzieci, wnuki czy prawnuki też z ciekawością będą kiedyś oglądać te zdjęcia.
@kopawdupeswiniom: ale w czym problem, że wszyscy chcą takie zdjęcia? Jak jedziesz do jakiegoś ciekawego miejsca to też zazwyczaj wszyscy sobie robią zdjęcia z główną atrakcją.
@mirko_anonim: Czemu #antynatalizm? Lepiej robić zdjęcia, niż dzieci... Ślubne to nic, jeszcze niedawno robiło się sesje przy umarlaku w trumnie, cała rodzinka, na zmianę, takie tam pamiątki :)
@ZabyWkaluzyWlesie Ja sobie nie roszczę prawa do moralnego oceniania wyborów życiowych innych ludzi ze względu na to jak postrzegam rzeczywistość więc nie trafiłaś.
@Chad_chory_na_stulejke Toż to są wybitni socjologowie, jednostki ponadprzeciętnie inteligentni, uchodzący za wrażliwszych moralnie i obdarzeni nieskazitelną logiką którzy na wykopie wyzywają od bydła ludzi, którzy sie z nimi nie zgadzają xD
Oni robią to owczym pędem zresztą tak samo biorą ślub.
Problem solved?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Jak jedziesz do jakiegoś ciekawego miejsca to też zazwyczaj wszyscy sobie robią zdjęcia z główną atrakcją.
To jest zagorzały antynatalista, ma pogardę do ludzi którzy posiadają dzieci, teraz widzę że nawet koncepcja małżeństwa nie jest godna jego szacunku.
@garrincha94: funny you say that :)
@Karton_ze_szklem: datego potem spamują tym na portalach społecznościowych