✨ Obserwuj #mirkoanonim
Strasznie mnie bawi pogląd Mirka @LostHoldenCaulfield ze kobiety beda niedlugo - cytuję - "zdychać z głodu" i że "gospodarka się wali". Zobaczysz, ze nawet jesli gospodarka sie oslabi, to rzad wprowadzi podatek 90% dla mezczyzn aby utrzymac kobiety na dotychczasowym poziomie. Wiem, ze jestes sfrustrowany brakiem powodzenia u kobiet, ale mam nadzieje, ze w koncu Ci przejdzie.
#blackpill #zwiazki #tinder #gospodarka #badoo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Strasznie mnie bawi pogląd Mirka @LostHoldenCaulfield ze kobiety beda niedlugo - cytuję - "zdychać z głodu" i że "gospodarka się wali". Zobaczysz, ze nawet jesli gospodarka sie oslabi, to rzad wprowadzi podatek 90% dla mezczyzn aby utrzymac kobiety na dotychczasowym poziomie. Wiem, ze jestes sfrustrowany brakiem powodzenia u kobiet, ale mam nadzieje, ze w koncu Ci przejdzie.
#blackpill #zwiazki #tinder #gospodarka #badoo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze
konto usunięte
@mirko_anonim: a ty nie masz jaj żeby pod swoim nickiem to napisać?
konto usunięte
@Maxior99: ja patrzę na ceny i widzę nieskończoną chciwość zmawiajacych się kapitalistów. widzę państwa, które nic z tym nie zrobią, bo kapitaliści wmówili ludziom, że to zły socjalis. widzę, jak coraz mniej rzeczy można kupić zamiast stale opłacać w ramach abonamentu/wynajmu/kij wie czego. widzę, jak kapitaliści masowo wykupują mieszkania i domy, i nikt z tym nic nie robi. witamy w neofeudalizmie.

typowyWykopekMizogin
@n3ssunostaguardando: czy ci mityczni kapitaliści są teraz z tobą w pokoju?

hubba-bubba
@n3ssunostaguardando ale brednie xD za rosnące ceny przede wszystkim podziękuj rządom, a nie kapitalistom
konto usunięte
@typowyWykopekMizogin: Od razu lecisz na czarno, trollu.
konto usunięte
@hubba-bubba: Ceny rosną nieproporcjonalnie do rzeczywistych warunków gospodarczych. Zmowy cenowe są oczywiste, a ty po prostu lubisz lizać dupę kapitalistom.

hubba-bubba
@n3ssunostaguardando tak sobie tłumacz i żyj w swojej bańce, mi się w Polsce żyje dobrze i nie narzekam, a takich płaczków jak Ty znam na pęczki i przeważnie są to osoby które chcą iść po najniższej lini oporu narzekając przy tym, że nie mają tak jak Ci bogaci
konto usunięte
- adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

hubba-bubba
@n3ssunostaguardando to Ty wyrzucasz jakieś żale nie znając podstaw ekonomii. Idź płacz w poduszkę i rób sobie już łóżko pod mostem bo później wszystkie najlepsze miejscówki mogą być zajęte
konto usunięte
@hubba-bubba: Jakiej ekonomii? Bełkot leseferystów odmawia poddania się metodzie naukowej i ma wprost wywalone na prawa fizyki. Zakłada, że wszyscy ludzie są jakimiś autystami postępującymi według wyidealizowanego wzorca.
Maxior99
@mirko_anonim: gospodarka się wali ? Weźcie wyjdźcie czasami z domu albo chociaż popatrzcie na dane ekonomiczne
LostHoldenCaulfield
@mirko_anonim: jesli nie widzisz, ze gospodarka sie wali to coz, nie pomoge, ludziom ktorzy zaklinaja rzeczywistosc. Nie wolaj mnie, bo nie chce mi sie czytac tego spamu. Mam lepsze rzeczy do roboty.

hubba-bubba
@n3ssunostaguardando radzę udać się do psychiatry, bo to już podchodzi pod urojenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
konto usunięte
@hubba-bubba: Przedawkowałeś copium i takie są efekty. Zespół odstawienny będzie brutalny.

hubba-bubba
@n3ssunostaguardando dobra zostaje tylko psychiatra xD
konto usunięte
@hubba-bubba: dobra zostaje tylko psychiatra xD

typowyWykopekMizogin
@n3ssunostaguardando: leseferyzm to rigcz