@JustJoinIT: teraz to już nawet DVD nie mówiąc o dyskietkach No ale wraz z SSD nie używamy już praktycznie narzędzi do defragmentacji od 20 lat nie ma już dzwonienia na 0202122 do TPSA by połączyć się z netem kieszenie do przenoszenia dysków - to był zabawne. No i związane z tym zworki na primary i slave
@JustJoinIT: wy natomiast jako organizacja nieustannie. Najpierw scancelowaliście Mentzena, a teraz promujecie seksistowskie wydarzenie. Ktoś tam nieźle u was musiał przedawkować lewicową (neokomunistyczną) propagandę.
@JustJoinIT: jakieś p--------e firewire i usb w standardzie "po chuju" czyli wszystkie sony ericssony, nokie i inne "kabel do aparatu marki g---o szukaj allegro.pl" Kiedyś tuż przy komputerze musiała być co najmniej szuflada z kabelkami, teraz nawet ładuje się bezprzewodowo.
@JustJoinIT: Ktoś kojarzy takie rzeczy: https://en.wikipedia.org/wiki/Zip_drive ? Pamiętam jak kiedyś wybrałem się ze starym na jakąś giełdę czy coś i tam sprzedawali właśnie takie rzeczy. W głowie mi się nie mieściło, że są dyskietki o pojemności 100MB. Nigdy takiego nie miałem, bo był to drogi sprzęt, ale z powodu pojemności dyskietek ta technologia mocno zpadła mi w pamięć.
@JustJoinIT: - dyskietka startowa by zainstalować Windowsa - karta dźwiękowa która miała GamePort by podłączyć pada/kierownicę/joystick - i klasycznie "można już bezpiecznie wyłączyć komputer" na kompach z płytami AT
My zaczynamy:
#justjoinit #praca #pracawit #pracait #programowanie #ciekawostki #pytanie #programista15k
źródło: Image from iOS (1)
PobierzNo ale wraz z SSD nie używamy już praktycznie narzędzi do defragmentacji
od 20 lat nie ma już dzwonienia na 0202122 do TPSA by połączyć się z netem
kieszenie do przenoszenia dysków - to był zabawne. No i związane z tym zworki na primary i slave
@JustJoinIT: wolność słowa.
źródło: 56kmodem
Pobierz@JustJoinIT: wy natomiast jako organizacja nieustannie. Najpierw scancelowaliście Mentzena, a teraz promujecie seksistowskie wydarzenie. Ktoś tam nieźle u was musiał przedawkować lewicową (neokomunistyczną) propagandę.
Kiedyś tuż przy komputerze musiała być co najmniej szuflada z kabelkami, teraz nawet ładuje się bezprzewodowo.
źródło: Kabel-USB-do-BenQ-E1480-E1468-GH200-GH600-GH650-GH700-GH800-P1410-Marka-Inna
PobierzPamiętam jak kiedyś wybrałem się ze starym na jakąś giełdę czy coś i tam sprzedawali właśnie takie rzeczy. W głowie mi się nie mieściło, że są dyskietki o pojemności 100MB. Nigdy takiego nie miałem, bo był to drogi sprzęt, ale z powodu pojemności dyskietek ta technologia mocno zpadła mi w pamięć.
@JustJoinIT:
- dyskietka startowa by zainstalować Windowsa
- karta dźwiękowa która miała GamePort by podłączyć pada/kierownicę/joystick
- i klasycznie "można już bezpiecznie wyłączyć komputer" na kompach z płytami AT
@JustJoinIT: za 20 lat będzie to portal https://justjoin.it
@niegwynebleid: ahhhh nostalgia