Aktywne Wpisy

Rmaala +3
To jest ta wasza wielka Argentyna wykopki xD? Przez 45 minut jeden strzał parodysty co ledwo trafił gdyż Algieria ma na bramce kontuzjowany ręcznik a później straszenie gołębi na stadionie. Jeszcze odwołany gol bo łysy grzyb już drukuje dla argentyńskiej mafii. Męczą się z pastuchami, trafią na lepszą drużynę i zostaną wysłani do domu. Blisko mają to mogą lecieć już teraz!
#mecz
#mecz
źródło: 336ec2e7de2eef0747a23606d636c2cb3c437ea10d1264c871e1542646fad497
Pobierz

cześć, mam pytanie jak mogę zablokować wiadomości od alert rcb? Codziennie dostaje jakieś smsy, przeszkadza a jako, że mam w telefonie 2 karty sim to mi wysyłają 2 razy czuje się stalkowany i nie życzę sobie czegoś takiego dostawać.
#alertrcb #rcb #telemarketing #spam
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Tobie jest potrzebny psychiatra a nie pomoc w konfiguracji telefonu.
Wpis ma sarkastyczny charakter jednak jest to bardzo denerwujące i nie życzę sobie dostawać takich smsów nie wyraziłem nigdzie zgody na dostawanie informacji o pogodynce gdzie przez 3 dni cały czas świeciło słońce a dopiero 4 dnia zaczęło lekko padać
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
Dziękuję za nieproszoną troskę o moje zdrowie psychiczne, ale myślę, że poradzę sobie bez porad tak troskliwego i miłego człowieka, który nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie. Cieszę się, że nie mam tu konta i nie muszę czytać tak serdecznych komentarzy, bo jeszcze by mi się udzieliło i odpowiadałbym w podobny sposób naszym zachodnim sąsiadom.
──────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi