mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
xentropia
@mirko_anonim czyli jesteś napakowanym na siłowni pozerem udającym styl życia, na który Cię ledwo stać. Serio się dziwisz, że normalne dziewczyny na coś takiego nie lecą, a insta gwiazdeczki widzą, że te podróże to jednak trochę na budżecie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Zacznij żyć dla siebie i czerpać z tego satysfakcję zamiast
23
n.....o
n.....o
@mirko_anonim:

Mimo wszystko dalej zerowe powodzenie u kobiet i pogarda

A dlaczego niby miałbyś mieć powodzenie? Kobiety nie są gejami. Tylko gejom imponujesz tą siłownią. Jeśli nie jesteś naturalnie przystojny (nie mylić z macho małpą), to jest over dla ciebie w tym temacie.
21
De_Fault
De_Fault
bo 15k praktycznie każdy tam zarabia, takie są fakty

@nad__czlowiek: XD ale odklejka. Tak, w branży gastro (obsługa w hotelach, pomoc kuchenna, kelnerki itd.) wszyscy zarabiają po 15k mówię ci. A ci wszyscy sprzedawcy w sklepach to po 20. No ale ich nie ma co liczyć. Przecież to garstka jest, mniejszość. No bo ile ludzi pracuje w takiej warszawie jako sprzedawca? Magazynierów to panieee nie ma już wcale. a jak
12
t2000
@n3ssunostaguardando
Chyba trochę przesadziłaś.
Nic dziwnego że chłop jest sfrustrowany. Dba o siebie, zarabia, jest życiowo ogarnięty a mimo tego nie może znaleźć partnerki. Samotność i wynikająca z niej frustracja niszczy obie płcie. Jest mnóstwo dziewczyn, ambitnych i zadbanych które też nie mogą znaleźć partnera a później wylewają swoje frustracje w internecie za pomocą ankiet że wolą "spotkać w lesie niedźwiedzia niż faceta"

Trzymaj się tam Miras, lepiej bez baby niż
6
nad__czlowiek
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
mirko_anonim
Anonim (nie OP): ziomuś, osiągnąłeś absolutny top, jesteś w top 2% Polaków, olej hejterów z tego wątku i te laski które cię nie chcą. Próboj może na badoo

PS smieszy mnie ten gościu, który pisze,że własne mieszkanie i auto i zarobki 15k netto to nic takiego

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
4
not_me
not_me
@mirko_anonim: No jak nie masz osobowości, tylko robisz to, co internet mówi, że pozwoli Ci wybierać w samicach to tak się kończy. W sumie w/e odpisuję na bait. Każdy ma 15k, każdy ma mieszkanie, samochód, chodzi na siłkę. No po prostu w tym kraju nie ma biednych ludzi i ulańców :D
3
Spojler22
@mirko_anonim: Sprawdź czy nie ma w okolicy możliwości jakiegoś wolontariatu który wybierają też różowe. Dzięki temu na start znajomości będziesz też typem faceta któremu zależy na tym samym co jej. Ale też nie startuj do każdej z propozycją spotkania później, bo będzie widać, że jesteś tam z podstępnych pobudek. Angażuj się we wspólną pracę w ramach wolontariatu i pozwól sprawom się układać w swoim tempie
2
tomek001Hej
tomek001Hej
To może jedź do Azji.
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): > nawet zacząłem brać teścia

Jako baba mówię: REEEEED FLAG!

Siłownie mają świetne działy marketingu, że tak wyprały ludziom mózgi jak to bycie gorylem jest niby atrakcyjne.
2
Dueil_angoisseus
Dueil_angoisseus
1
Maxior99
Maxior99
@mirko_anonim: rozśmieszyło mnie to dorobienie czyli małe mieszkanie na kredyt i samochód :D
No rzeczywiście bogactwo
1
Kryskamatyska
@t2000: Przecież to jest związek z człowiekiem, a nie oferta zakupu pralki. Na powodzenie trzeba sobie zapracować albo mieć po prostu farta. Ja na discordzie poznałem fajną laskę.
1
gorobei
bo 15k praktycznie każdy tam zarabia, takie są fakty

@nad__czlowiek: niezłe odklejenie. I szybko poszło od "średnio" do "praktycznie każdy"
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Polaczki jak zwykle lubią rzeczy na które moda już mija.

Lookism zdechł w 2020 a peak miał w 2017.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
1
Katecheta23
@mirko_anonim: nie wiem czy cię to pocieszy ale mam podobne osiągniecia, mieszkanie bez kredytu, ponad 190cm i mieszkam w małym mieście gdzie 95% znajomych zarabia poniżej 6k brutto. Też mam zerowe powodzenie u lasek, to kwestia podejścia :)
1
Tja88
Wydaje mi się, że problemem może być mój bardzo niski wzrost bo mam tylko 172cm.

@mirko_anonim: Otóż to. Startuj do karlic, to spokojnie coś wyrwiesz.
0
typowyWykopekMizogin
@mirko_anonim: gdzie trzecia opcja - over?
0