Aktywne Wpisy

lubie-sernik +455
Doleciałem dziś do #bangkok i miałem mega przywitanie.
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
źródło: 1000056382
Pobierz
lubie-sernik +60
Taką kolację zamówiłem za 10 zł z dostawą. Nie wiem co to jest ale dużo mięsa.
Omg jakie to ostre....
#sernikpodrozuje
Omg jakie to ostre....
#sernikpodrozuje
źródło: 1000056598
Pobierz

źródło: temp_file7256603692199996883
Pobierz@t2000:
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: kto Ci zabrania xD? Sami tworzycie chochoły, z którymi walczycie.
@PokemonowyRambo: "Do 2021 roku odsetek osób, które deklarują, że są osobami LGBT+ wzrósł z 3,5 do 5,6 proc. w skali całego społeczeństwa. Jednak wśród Gen Z, czyli osób urodzonych po 1997 roku, procent deklaracji szybuje i to aż do 15,9 proc."
@dzikiwonrzszhehe: mmm, kryć się
źródło: Weiter, weiter für Fiuttsmineral
Pobierzźródło: IMG_4822
PobierzSpytaj o te prawa gościa ktory płaci alimenty na nie swoje dziecko.
Małżeństwo kobiety i mężczyzny ma sens że względy na to że pojawia się tam dzieci, które w przyszłości będą pracowały na system emerytalny i utrzymanie państwa.
Co do zasady to homo powinni być z tego systemu wyłączeni ponieważ w swojej naturze nie dadzą potomstwa. Każdy gej może sobie wziąć ślub z kobietą, ślub 2 kobiet
źródło: temp_file7448885531160727293
PobierzCzekaj, jak tam wyżej pisałeś? "Nie mam nic do homoseksualistów, zawsze byli, są i będą"? XD
Tak tylko żartowałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Więc teraz poproszę jakiś sensowny argument dlaczego małżeństwo dwóch osób tej samej płci jest bez sensu. Bo sprowadzanie ludzi do generatora innych ludzi jest obrzydliwe
https://web.swps.pl/strefa-prawa/artykuly/20002-zwiazki-partnerskie-w-polsce
wpisz ctr+f
A proszę mi powiedzieć, co mogą od strony prawnej związki partnerskie? Oczywiście w krajach, w których istnieje możliwość ich zawarcia?