Aktywne Wpisy

szyderczy_szczur +78
Voyager 1 jest 24 mld km od Ziemi i dalej jest z nim łączność! Sygnał leci ok. 22 godzin
Niesamowite to jest
#technologia #kosmos
Niesamowite to jest
#technologia #kosmos
źródło: u1t5N0
Pobierz
Zapaczony +61
p0lki, którym picie wina kojarzy się z bogactwem i wstawiają zdjęcia na instagrama z kieliszkiem w ręku jakie to k---a one nie są ĄĘ, a nie rozróżniają merlota od kompotu z wigilii. Jakby szklanka czerwonego carlo to był bilet do elity a ich podniebienie nie odróżniłoby bordeaux od barszczu czerwonego, do tego taniny mylą im się z tanim.
Tymczasem hiszpanki: pyk kuflowe, cyk romperek z żabki i wesoło na meczyk bez grania
Tymczasem hiszpanki: pyk kuflowe, cyk romperek z żabki i wesoło na meczyk bez grania
źródło: 866851951f8d6e7e52a1b1342d207a266f633d5ba273c5fc813aeae18dee8eec
Pobierz

źródło: temp_file7256603692199996883
PobierzTo byli i będą czy zostali sztucznie stworzeni? Poza tym tęczowe badziewie chyba działa bo poparcie (które moim zdanie jest absurdalnie niskie, ale to przez idiotów którzy po prostu nie mają własnego nosa do pilnowania) ciągle rośnie i ma rosnąć. Oczywiście korporacje zagarnęły połowę sukcesu bo to się sprzedaje, co nie oznacza że zamysł ma zniknąć bo jakiś ziomek w
@PokemonowyRambo: znowu wyk0pek sam sobie zaprzecza, przeciez wychodzi swiatowo 1/12 populacji jezeli liczyc tylko zadeklarowanych
inb4 "a ja mam kolege geja co nie popiera lgbt" xD
źródło: image
PobierzXD może jeszcze łaskawie Panie wydzielisz nam odpowiednie godziny na obchodzenie swojego święta?
Poza tym psy szczekaja, karawana jedzie dalej. Chcesz to miej bol d--y, nic to nie zmieni, bo twoje zdanie nie ma znaczenia. Trzeba bylo tak prowadzic swoje zycie, żeby miec większy wplyw na
Tworzenie polityki kadrowej, która zakłada potrzebę posiadania w załodze tęczowych pierdół, PO czy innych dziwadeł, anie że względu na kompetencje właśnie powoduje moja niechęć.
Różne życiowe miernoty robią sobie z tego łatwy sposób na zarobek, ciągnąć z różnych funduszy celowycg pieniądze na "promocję i włączanie"
Sorry, gdyby chodziło o orientację to nikt by nie musiał niczego promować.