Aktywne Wpisy

W czym trzymacie poduszke bezpieczeństwa? Zaraz kończy mi się lokata w Toyocie na 4.25% (~100k) i zastanawiam sie nad tym jakie mam opcje. Skłaniam się ku połączeniu 40% lokata, 40% obligacje COI lub TOS i 20% przerzucić w jakiegoś szerokiego ETFa.
#gielda
#gielda
Daniell0 +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file7256603692199996883
PobierzTo byli i będą czy zostali sztucznie stworzeni? Poza tym tęczowe badziewie chyba działa bo poparcie (które moim zdanie jest absurdalnie niskie, ale to przez idiotów którzy po prostu nie mają własnego nosa do pilnowania) ciągle rośnie i ma rosnąć. Oczywiście korporacje zagarnęły połowę sukcesu bo to się sprzedaje, co nie oznacza że zamysł ma zniknąć bo jakiś ziomek w
@PokemonowyRambo: znowu wyk0pek sam sobie zaprzecza, przeciez wychodzi swiatowo 1/12 populacji jezeli liczyc tylko zadeklarowanych
inb4 "a ja mam kolege geja co nie popiera lgbt" xD
źródło: image
PobierzXD może jeszcze łaskawie Panie wydzielisz nam odpowiednie godziny na obchodzenie swojego święta?
Tworzenie polityki kadrowej, która zakłada potrzebę posiadania w załodze tęczowych pierdół, PO czy innych dziwadeł, anie że względu na kompetencje właśnie powoduje moja niechęć.
Różne życiowe miernoty robią sobie z tego łatwy sposób na zarobek, ciągnąć z różnych funduszy celowycg pieniądze na "promocję i włączanie"
Sorry, gdyby chodziło o orientację to nikt by nie musiał niczego promować.