Wpis z mikrobloga

To kup w aptece na sranie. Polskie leki mogą nie działać a skoro to Twój pierwszy raz w Azji to posrasz się na bank - pytanie kiedy i jak mocno także lepiej mieć pod ręką jak zaczynasz próbować jak leci xD
thepjoter - To kup w aptece na sranie. Polskie leki mogą nie działać a skoro to Twój ...

źródło: 1000023386

Pobierz
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: jak sie tam przenosiles, to brales tylko to co wezmiesz pod reke w walizkach, czy wziales (jakos) wiekszosc swoich rzeczy? zakladam, ze to pierwsze, ale jesli to drugie, to chcialbym sie dowiedziec, w jaki sposob ogarnales to logistycznie

albo tez z drugiej strony - czy miales taki komfort, ze mogles wszystkie swoje rzeczy zostawic w dogodnym miejscu w PL i pojechac na yolo przed siebie?
  • Odpowiedz
  • 2
@redorbiter: wziąłem tylko plecak i małą walizkę. Muszę stawiać teraz na minimalizm haha

Mam właśnie taki komfort, że mam gdzie trzymać wszystkie swoje rzeczy. A trochę ich mam. I nawet samochód zostawiłem w garażu.
  • Odpowiedz
@thepjoter: Brednie, 10x już byłem w Azji i ani razu bez srania. Ostatnio 2 miesiące w BKK gdzie jadłem poza centrum w lokalsowych miescówkach i nic.

@lubie-sernik: Boat noodles, jak ostre to pewnie wersja mala ( ͡° ͜ʖ ͡°) IMO jedna z lepszych zup w Tajskiej kuchni. W knajpie warto zjeść, bo jeszcze można sobie zrobić smak pod siebie dodając różne dodatki.
  • Odpowiedz
@lubie-sernik:
Radzę omijać jedzenie o rzadkiej konsystencji.
Zupki, sosy i polewki zrobią ci z d--y dmuchawę.

Jedz tylko suche i stałej konsystencji. Warzywa i owoce. A wodę pij tylko kupowaną.
  • Odpowiedz