Aktywne Wpisy
jakuba94 +148
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Randy_the_Ram +73
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Jak, do jasnej cholery, ludzie LGBT chcą, by traktowano ich poważnie, kiedy zachowują się w przestrzeni publicznej jak małpy i nie potrafią funkcjonować w społeczeństwie? Czy nie jest logicznym, że tolerancja i wolność poglądów powinna działać w obie strony?
http://www.wykop.pl/link/1935906/szef-mozilli-rezygnuje-krytykowano-go-za-poparcie-dla-zakazu/
#mozilla #firefox #mozarellaforex #it #lgbt #homoterroryzm #geje #lesbijki #lewackalogka #buldupy
@ghostface: Ciekawe co byś powiedział jakby to kogoś za popieranie homomałżeństw zdjęli z urzędu.
BTW nie ma to jak merytoryczne powody złożenia szefa z urzędu np. uważa, że GMO szkodzi/nie szkodzi, wierzy/nie wierzy w efekt cieplarniany itp itd
@Cymes: z drugiej strony zakaz związków homoseksualnych jest idiotyczny i nikt chyba jeszcze nie przedstawił dobrych za tym argumentów :P
BTW: "Eich w 2008 roku przelał tysiąc dolarów fundacjom, które działały na rzecz wprowadzenia w amerykańskim stanie Kalifornia tzw. Propozycji 8." Za to został odwołany ._.
Masz rację zakaz współżycia jest idiotyczny w odróżnieniu od przywileju jakim jest prawne zabezpieczenie stosunków rodzinnych w ramach instytucji wynikające z jego
Dla mnie też ta cała afera o 1000$ przelanych w jemu wiadomym celu to jedno wielkie p--------o. Kpmuś widać musiał się napatoczyć, skoro się odwdzięczyli.
@Cymes: noo, jeżeli zawęzimy małżeństwo do prokreacji, to masz rację. Tyle tylko, że małżeństwo przestało być jedyną formą współżycia między ludźmi skutkującą posiadaniem dzieci @filas312: Innych funkcji małżeństwa nie widzę. (np wychowanie dzieci: czy nie było badań pokazujących, że dzieci wychowane przez pary jednopłciowe nie są "gorsze" od tych wychowanych przez pary dwupłciowe?)
a były? w pewnym momencie też się zastanawiałem nad tą monogamią, bo w sumie dlaczego jeżeli mógłbym rwać #rozowepaski hurtowo i kochać wszystkie (zapewniać im wszystkim solidny żywot), to mam się ograniczać? irracjonalne w c--j
@t3m4: do prokreacji i wychowywania dzieci - taki jest cel istnienia małżeństwa i z tego wynikają jego przywileje względem innych form relacji międzyludzkich.
@Cymes: no właśnie, ale tak czy inaczej dzieci rodzą się i są wychowywane już i poza małżeństwami, więc ta przyczyna istnienia
miałem to w głowie podczas pisania posta, w sensie że to by nie przeszło po ich stronie. no chyba że hipotetycznie znalazłbym takie sztuki
Wiesz nie ma przymusu rodzenia dzieci w ramach małżeństwa, kto chce ten korzysta z tej instytucji i ochrony którą daje.
Tak i dlatego może być przyczyną rozwodu jeśli jeden z małżonków o to wystąpi.
Nazywanie orientacji seksualnej dewiacją jest zaściankowe i kontrowersyjne. Jesteś zwykłym homofobem. Niewiele się różnisz od rasistów, czy antysemitów. Cywilizowani ludzie olewają ludzi takich jak
A oni potem zrobili mu dokładnie to samo, tylko już skutecznie. W ramach nienawiści wobec jego poglądów ktoś puścił famę w internet, a skończyło sie tak jak się
Taką poniósł cenę swoich
To teraz tylko czekać na gułagi dla "zabójców Stalina".