Aktywne Wpisy
ClaudeSpeed +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
marcpol +143
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #inwestycje #programista15k
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Ja p------e, to ledwo powyżej granicy ubóstwa. Nie wiedziałem, że siedzę tu z takimi biedakami, usuwam kontro i idę chyba na hejto, tam przynajmniej są ludzie, których bez rozterek można nazwać klasą średnią.
Wszystko razem liczac wyjdzie, ze whuj kasy mam, wszystko reinwestuje w gielde w Kongo, obecnie mam 5 mln zl
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Z żebrakami nie gadam.
Taką to ja mam ratę leasingową za samochód.
Mój dochód pasywny to zyski z pięciu hoteli w Turcji pobudowanych bez kredytu i dwóch w Egipcie też bez kredytu. To jakoś
@mirko_anonim: tyle to ja na divy w weekend wydaję.
Gratulacje.
@mirko_anonim: hahahahaha to uczucie gdy jesteś takim nieudacznikiem, że nawet twój 3-linijkowy bait nie trzyma się kupy XDD
Miliard.