Aktywne Wpisy

diamondhands +16
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane
mcsQ +16
poprosiłem Gemini aby pomogl mi zmigrowac dane z jednej bazy do drugiej, excel do JSONa. Patrze co tam wyplul i mowie k---a cos tu mi nie gra polowa danych, a ten: XD. J--a _ NY uwazajcie z tym AI.
#ai #gemini #programista15k
#ai #gemini #programista15k
źródło: image (6)
Pobierz

Mam problemy z pamiecią, które zaczynają mnie martwić.
Objawiają się one głównie gdy trzeba sobie coś szybko przypomnieć:
- Słucham dużo audiobooków, ale jakbym miał wymienić 3 ostatnie, to mam sporty problem z wygrzebaniem tego z pamieci.
Tzn. pamiętam tytuł aktualnego, ale przypomnienie sobie 2 poprzednich wymaga dłuższego wysiłku.
- Niemal totalnie nie kojarzę nazw miejsc w którym byłem na urlopie 2 miesiace temu.
Z przypomnieneim sobie samych miejsc, tak żeby wyszła z tego płynna opowieść też mam problem.
Dodam że wyjazd był zorganizowany przez znajomych i nie musiałem za bardzo się przykładac do ogarniania.
Zapominam też różne pierdoły, np. czego brakuje w kuchni jak robię zakupy, jakichś fragmentów rozkładów, różnych drobnych informacji.
Jak przed wyjściem na zakupy zauważę że coś trzeba kupić, a tego nie zapiszę, to niemal na pewno zapomnę.
Wczoraj zaplanowałem sobie lekcję z lektorem angielskiego, dzisiaj pamiętam już tylko że ma być w środę około południa. Itd.
Mam ~35 lat.
Niby słyszałem, że z wiekiem mózg wapnieje, ale żeby aż tak?
#zdrowie #psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91