Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +14
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
─────────────────────
@mirko_anonim: masz za duże wymagania, próbuj w noclegowniach
@mirko_anonim: Tutaj co chwilę pojawiają się stare wpisy, sama na to zwróciłam kilka razy uwagę, dawałam linki, nawet pytałam moderatorów, czy nie wrzucają tego oni, żeby zrobić ruch xD Trochę to "creepy".
@FPmaster: Na wykopie jest mnóstwo samotnych osób, zawsze można spróbować poznać kogoś z okolic.
30 letni normik albo rozowy mający setki znajomych i kobiety dookoła będzie pisał przegrywom, którzy od 20 do 30 roku życia rozmawiali jedynie z matką, kolegą z pracy i kasjerką że
@Pharos wiesz, że poza biologią masz świetnie rozwinięty mózg w porównaniu do zwierząt i nie musisz się kierować instynktem?
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Tak, ja nie lubię piłki nożnej, więc można zlikwidować boiska, po co to komu. Nikt nie musi grać, mi z tym dobrze. Usuń konto.
──────────────────