Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: nie rozumiem po co wam kobieta, jakby to był jakiś niezbędny element do szczęścia, bo "bez kobiety to będę nieszczęśliwy" z kiepską osoba w związku będzie jeszcze gorzej, to jakiś check dla faceta? Na zasadzie "muszę mieć babę, bo Mariusz i Andrzej ma"
  • Odpowiedz
@Noonecares123 problemem nie jest kwestia braku dziewczyny a braku kogokolwiek. Wydaje mi się że samotność która opisuje OP to kwestia braku i dziewczyny i jakichkolwiek znajomych. Taka pełna samotność jest zabójcza.
  • Odpowiedz
czemu ktoś wrzucił mój wpis z anonimowych sprzed lat o_O??

@mirko_anonim: Tutaj co chwilę pojawiają się stare wpisy, sama na to zwróciłam kilka razy uwagę, dawałam linki, nawet pytałam moderatorów, czy nie wrzucają tego oni, żeby zrobić ruch xD Trochę to "creepy".

a braku kogokolwiek

@FPmaster: Na wykopie jest mnóstwo samotnych osób, zawsze można spróbować poznać kogoś z okolic.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 8
Anonim (nie OP): @Pharos nawet nie chce mi sie dyskutować. Chłop ma problemy z samotnością a ich rady to ... dalej bądź samotny? NIE DA SIĘ NAUCZYĆ ŻYĆ SAMOTNIE, bo człowiek to istota stadna. Zwłaszcza facet dostaje pierd.olca w samotności.
30 letni normik albo rozowy mający setki znajomych i kobiety dookoła będzie pisał przegrywom, którzy od 20 do 30 roku życia rozmawiali jedynie z matką, kolegą z pracy i kasjerką że
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): >Od 3 lat jestem samotna i nie dostałam p-------a, nawet się na to nie zanosi. Nic już nie muszę i jest mi z tym dobrze.

Tak, ja nie lubię piłki nożnej, więc można zlikwidować boiska, po co to komu. Nikt nie musi grać, mi z tym dobrze. Usuń konto.

• Odpowiedz