Aktywne Wpisy
Pierdyliard +253
#gry #mafia #ciekawostki #pcmasterrace
Dokładnie 22 lata temu dostaliśmy w swoje rączki jedną z najlepszych gier w historii.
Dokładnie 22 lata temu dostaliśmy w swoje rączki jedną z najlepszych gier w historii.
Napedikr +204
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
Wzrost - niespełna 1,8m
Waga 123kg
Biceps - 20,47in
Dick - 0,26ft
Trenuje już dobre 2,5 roku, koledzy mówią że kłuje dupę pewnie z 3x w tygodniu, a ja kłuje codziennie, tak mi to na psyche już oddziałuje.
Może ma ktoś do polecenia jakieś wcierki do włosów żeby rosły bardziej, bo moje migrują z głowy na plecy.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
#pokazforme
@Lewusx: Też to u siebie zauważyłem... Myślę że to wina chemii w jedzeniu, kiedyś żarcie było zdrowsze ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Koksixk #przegryw mnie nie lubi.
@Stan_Przedzawalowy Poratowałbyś 2 dychy do
fiu fiu, takim sprzętem można zabić
@Lewusx: według wykopkówk nie jesteś nawet człowiekiem i nadajesz się do utylizacji, a jeżeli tego nie zrobisz to zdechniesz w samotności