Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia do naszego... 1dlaczegoja1 - Z prostej przyczyny - widać zaburzenia podstawowych mechanizmów społecznych, których po prostu nie rozumiesz. Robisz tutaj z siebie osobę, która nie ma pojęcia czym jest manipulacja, przerzucanie winy i udawanie pokrzywdzonego. Skoro wydajesz się nie rozumieć podstawowych pojęć, to nie dziwię się, że tak wyszło w TV jak wyszło. No chyba, że chcesz nas przekierować ze strony pogardliwej, do strony współczucia Tobie (bo chory etc.).

Polasz +13
źródło: temp_file6512469443293219845
Pobierz

Dodam tylko że start odliczania jest w przeszłości bo dwudziestolatków jest dosłownie śmieszna ilość w porównaniu do tego co było
#nieruchomosci #polska #dzieci
@murdoc: migracją przyłatasz TFR 1.5 który spowalnia powyższe wyludnienie kraju do 4 pokoleń (120 lat zamiast 60) i to tylko przyłatasz bo w zachodnich krajach Europy nawet ich ogromna migracja nie wystarcza
W Polsce nie dasz rady tak szybko sprowadzać przy takim oporze ludzi. Ja wiem że PO po aferze wizowej w tej chwili wrzuca kolejne tysiące wiz na rynek i rozpędza
Ale macie kretyńskie pomysły. Niech zgadne wy juz macie po gowniaku?
Wcale Ci ludzie wyzej opodatkowani nie zaczna stad uciekać. Tak to swietny
@moll: Jesteśmy po badaniach, rodzina blisko, osiedle też wybrane z myślą o dzieciach (5 minut do szkoły/przedszkola z buta) no ale na 90% nic z tego nie będzie. Może jeszcze invitro spróbujemy bo akurat nasze miasto ma umowę podpisaną na refundacje dla mieszkańców.
Papież.jpg
Ps. Mnie tylko ciekawi jak będzie ewoluowała demokracja ksztaltujaca system wyborczy. Przy takiej przewadze Uber biednych emerytów, podatki i koszty pracy nałożone na młodych będą nie do udźwignięcia. Państwowy fiskalizm będzie wyrywał wręcz z każdej aktywności społecznej część dla zasilenia budżetu.
Nie dziwi mnie więc fakt że
@egeszege9000: nowy numerek, tak niskiego jeszcze nie było
A nie mów, że do trzydziestki nie da się zrobić dziecka.
I dlatego opodatkowanie - skoro nie chcesz dzieci, bo Ci spadnie jakość życia, to niech spada nawet bez nich, skoro chcesz zarżnąć system emerytalno-socjalno-gospodarczy
Ty weź może klej wary
Poszliśmy jako społeczeństwo w stronę która nie promuje macierzyństwa.
Chcemy robić kariery.
Chcemy zagwarantować sobie środki na emeryturę na którą nie ma co liczyć za 40 lat.
Chcemy podróżować i zwiedzać świat.
Chcemy mieć hobby, mieć czas dla