Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
czesto zastanawia mnie jak ciezko trafic na dobra, kochajaca kobiete w dzisiejszych czasach. taka ktora bedzie wierna, nie odbije jej palma, nie stwierdzi po 10 latach malzenstwa ze to jednak nie to i bajlando.
patrzac po znajomych, rodzinie, czy nawet u obcych ludzi - takich kobiet jest bardzo, bardzo malo. to nie te czasy, ze zona czeka na meza z obiadem po pracy, jest szczesliwa itp - teraz nawet zrobi na przekor bo dama nie umie gotowac i to ty masz zabawiac ksiezniczke.
nawet w szerokopojetym swiecie celebrytow czy aktorow, sportowcow - ludzi ktorzy osiagneli sukces (w wielu przypadkach ciezko praca) jest od groma przypadkow ze baby zdradzaja, robią inby na pół swiata, odchodza z połową majatku, oskarzaja o jakies brednie tych facetow. a przeciez oni mogli wybierac w tysiacach kobiet, gotowych zrobic wszystko. tacy aktorzy z pierwszej polki hollywood mogliby miec praktycznie kazda, z dowolnego kontynentu, wymarzona kobiete. jednak wiążą się z babami ktore zeruja na ich popularnosci, czesto wpedzają w problemy. moze zle wybieraja a moze faktycznie dobrych kobiet jest tak malo ze nawet i oni maja problem zeby je znaleźć?

przyklady moglbym mnozyc, np. znajomy ktory dorobil sie sporego majatku, zonaty od 20 lat, okazalo sie ze od 5 lat gdy on ciezko zasuwal na przyszlosc rodziny jego zonka urzadzala sobie spotkania z mlodymi fagasami w jego domu nad jeziorem. fajnie sie tak z dnia na dzien dowiedziec ze wszystko to o co sie walczylo, staralo jest nic nie warte.
#zwiazki #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Twój błąd w myśleniu polega na tym że myślisz że każdy facet wybierając sobie kobietę kieruje się logiką. Przypuszczam że nigdy nie byłeś zakochany? Uczucia tak ryją banię, że jesteś w stanie zakochać się w osobie która na początku nawet nie wydawała Ci się atrakcyjna, a nagle przez chemię w głowie się to zmieniło.
  • Odpowiedz
czesto zastanawia mnie jak ciezko trafic na dobra, kochajaca kobiete

@mirko_anonim: osobiscie uwazam ze to niemozliwe
Co ciekawe, mam duzo kolezanek, ktore wydaje sie, ze sa takie dla swoich mezczyzn.
Niemniej jednak, jak sie 'umawiac' z singielkami, to po dwoch trzech randkach mam dosc kobiet na pol roku xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): Córki się napatrzyły na matki, zobaczyły od wewnątrz, że matki są nieszczęśliwe, widziały jak leniwi i roszczeniowi są ojcowie, no to same unikają takiego życia. Mi to już babcie mówiły "Nie wychodź za mąż. Mężczyźni to lenie i zdrajcy".

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Jak oczekujesz że żonka bedzie czekać na Ciebie w czystym domu z gorącym obiadkiem to zakładam, że zarabiasz wystarczająco na utrzymanie Waszej dwójki i domu, tak żeby oni miała czas się tym zająć? Czy może ma po 8h harówki w pracy lecieć z językiem na brodzie żeby wyrobić drugi etat w domu, ugotować, uprać i odkurzyć bo księciunio po pracy musi odpocząć w czystym domku z parującym obiadkiem
  • Odpowiedz
@youngmlody3456: no właśnie pudło , często im bardziej obleśny facet tym bardziej prubuje sobie latać kruche ego innymi , żebyś się nie zdziwił że to męskie Bazyle są najgorsze pod tym względem
  • Odpowiedz