Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Po dłuższym czasie na siłowni, uważam że wszystkie odżywki białkowe i suple, są kompletnie niepotrzebne do czegokolwiek. Jeśli jesteś naturalnym zaowdnikiem, to jedynie kreatyna się przyda, każdy inny suplement to wyrzucenie pieniędzy w błoto. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja zmarnowałem łącznie ponad 500 zł na białko i było to bez sensu i bardzo głupie, bo i tak nic to nie zmieniło na końcu xD. 2g na kg masy ciała łatwo jest przyswajać po prostu jedzeniem. Nie róbcie tego błędu kochani.
#silownia #takaprawda #mirkokoksy #mikrokoksy #suplementy #bialko

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Po dłuższym czasie na siłowni, uważam że wszy...

źródło: 51060509596_4d3ed4c19b_b

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Zasadniczym błędem jest traktowanie białka w proszku jako suplementu, to nie jest suplement tylko produkt spożywczy. To nie jest nic odkrywczego że białko można bez problemu dostarczyć z normalnego jedzenia aczkolwiek przykładowo w jakichś końcowych fazach redukcji czy gdy po prostu mamy bardzo zalatany dzień że człowiek nie ma czasu nic zjeść normalnego to wtedy białko w prochu jest świetnym produktem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Bo białko w prochu jest to po aby je sobie wrzucić gdy nie dobijesz z diety tego co masz założone. Ja doraźnie stosuje jak wiem, że białka mało wpadło bo np. jadłem sushi, pizze i jakiegoś croissanta na śniadanie
ale są i niejadki którym ciężko jest z diety albo nie gotują sobie/nie umieją zamówić wartościowego żarcia
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: białko to zwykły produkt spożywczy jak każdy inny, przyrostów z niego nie będziesz miał. Z drugiej strony jest wygodne. Ja lubię sobie zjeść owsiankę z rana i wrzucić dwie marki wpc i mam 50g białka bez problemu. Potem jakiś obiadek i kolacja porządne wlatują I białko spina się samo
  • Odpowiedz