Aktywne Wpisy
stefan_pmp +728
Kiedy byłem młody, naprawiałem komputery rodziców. Teraz gdy jestem starszy, naprawiam komputery dla mojego syna i jego przyjaciół. Czy jesteśmy jedynym pokoleniem, które wie, jak działają komputery?
#pytaniedoeksperta
#pytaniedoeksperta
Kupiłem astrę 2005 za 9k rok temu
Do tej pory wymieniłem
Tłumik 800 zl
Akumulator 400
Opony caloroczne 1k
Do tej pory wymieniłem
Tłumik 800 zl
Akumulator 400
Opony caloroczne 1k
Ciekawe też jaką popiera partię skoro chce strzelać do Ukraińców i "j---ć pedałów"? Hmm, nie wiem, ale się domyślam. Zasięgi ma pewne ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazprawakow #neuropa #bekazkonfederacji #konfederacja #polityka #ukraina #bekazpodludzi
Żadna tajemnica że Ukraina jest mniej homofobiczna i skorumpowana niż Rosja ale za to bardziej niż Polska. Im bardziej na wschód tym większy smród.
Coś w tym jest, rzadko spotkasz otwartego wyborcę większości
Tu pełna zgoda im bardziej na wschód tym większa niechęć do LGBT, tylko co to zmienia? Debil z oficjalnego konta, które firmuje twarzą, imieniem i nazwiskiem pisze do bardzo znanej
Tyle oglądają o podsłuchach, czipach, NWO a nie zdają sobie sprawy że nie są bezkarni na twitterku. Może inaczej czemu większość tych co wypisuje pogróżki karalne łączy miłość do tej samej opcji. Konfa to jedyna opcja w sejmie gdzie prorosyjskość i foliarstwo jest normą
@Skorvez_957_: Dzwony po prostu myślą, że jak pan posterunkowy z ich wioski olewa 95 % zgłoszeń i ma je w dupie, to tak samo działa policja i poważne służby w całym kraju. Potem jest zonk, bo jednak policja i służby nie kończą się na posterunkowym Mariuszu z D--y Dolnej. A jak się nawołuje do "eliminacji" i "rozstrzeliwania" na Twitterze albo Instagramie, to "silni panowie" w mundurach zjawiają się bardzo szybko i prokurator stawia zarzuty.
Potem oczywiście zapewne otwarta morda, ale jak to grozi 3 lata więzienia albo 5? Ewentualnie jak ten troll ostatnio, panie premierze, przepraszam, nie chciałem, tylko głupio i nieodpowiedzialnie żartowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Czas zrozumieć, że Internet to nie jest miejsce w którym psychole mogą sobie bezkarnie odreagowywać swoje frustracje ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://rozrywka.spidersweb.pl/agnieszka-gozdyra-polsat-dziennikarka-wyrok-hejter-sad
Wydawali mi się bardziej otwarci i mniej świętoj..&ebliwi.
Ale to kwestia jednej wizyty i wydawania się, nie mam danych.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Są bardziej brutalni i z bardzo nienawidzą zwierząt, jak trafią się robotni to ok ale częściej natrafiało się na tych bardziej brutalnych niż Polacy za dawnych czasów często dochodziło do krwawych bijatyk między Ukraińcami na zachodzie Polski.
Dzisiaj się nieco ucywilizowali albo
Komentarz usunięty przez autora