✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jak pracować nad sobą, jeśli jestem na zmianę: - zbyt miły, uprzejmy, jak zalękniony student na egzaminie albo - unikam ludzi i jestem chamowaty. I ogólnie zawsze jestem w pewnym stresie. Zaważyłem że ta pierwsza faza jest dużo gorsza, kompletnie nic nie pomaga w relacjach. Z kolei ta druga, czyli bycie lekko chamowatym, już bardziej pomaga. Co prawda wzbudzam strach i nieufność, ale to już lepsze. Jak się pozbyć tej pierwszej "lękowej" fazy?
@mirko_anonim: wizyta u psychiatry i terapia... Znam to, później będzie gorzej bo jak lekka hamowatosc przestanie się sprawdzać będzie wieksza... Ja skończyłem na tym że nakrzyczalem w pracy na 25 lat starszego odemnie faceta.
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Jak pracować nad sobą, jeśli jestem na zmianę:
- zbyt miły, uprzejmy, jak zalękniony student na egzaminie albo
- unikam ludzi i jestem chamowaty.
I ogólnie zawsze jestem w pewnym stresie.
Zaważyłem że ta pierwsza faza jest dużo gorsza, kompletnie nic nie pomaga w relacjach. Z kolei ta druga, czyli bycie lekko chamowatym, już bardziej pomaga. Co prawda wzbudzam strach i nieufność, ale to już lepsze.
Jak się pozbyć tej pierwszej "lękowej" fazy?
#psychologia #psychiatria
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi