Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +9
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

Jedyne co to, że to są drapieżniki i zabijają potrzebne ludziom ptaszki.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Z tą suchą karmą, żeby kupka była sucha to dobry biznes, bo kotek czy piesek później zachoruje to jeszcze weterynarze wyciągną hajs na badania, które są droższe niż u ludzi żeby pieska uśpić. Tak samo hodowle ciągle tej samej rasy, która z pokolenia na pokolenie jest coraz słabsza, np. owczarki niemieckie.
@d4wid: akurat te to zjada pies
@okim: podesłałem infografikę z Lasów Państwowych. Ogólnie nie ma sensu wklejać żadnych badań, bo i tak przyjdzie taki dzieciak ze skrina i swoje napisze.
Ale fajnie będzie, jak chociaż ktoś tam jeszcze Twój komentarz przeczyta, to może do głowy coś wejdzie.
Ja tam mam na to już wysrane, poziom na tym portalu to tiktok, a co
źródło: image
Pobierz@d4wid:
Tego akurat nie musisz jakoś specjalnie wiedzieć xD, dowiesz się o tym w ciągu kilku sekund od przybycia nowego kota na chatę. Ten starszy kot cię w temacie błyskawicznie doedukuje xD.
@d4wid: Przecież ten debil cały czas bronił się, że jest "chuopem ze wsi", a my "mieszczuchy pozamykalibyśmy wszystko w klatkach"
Jedyna klatka jaka tu jest to na jego mózg i zdecydowanie nikt nigdy nie otwierał jej, żeby ruszył tym mózgiem.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tylko w wielkich salach wielkich gmachów.