Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 189
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@d4wid: Ale wy macie problemy. Facet z bloku obok wyprowadza kota na smyczy i jakoś daje radę.Kot mojej ciotki przed blokiem rozpłaszczał się na chodniku bo dostawał p-------a od nadmiaru przestrzeni.Nie ma co generalizować tylko obserwować i dostosowywać się do zachowania zwierzęcia i nad tym panować jako właściciel.

@LiquidMoonLight: ja nie wiem, ta edukacja w Polsce jest jakaś fatalna? Gdzie napisałem w poście, że wypuszczanie kota na smyczy
  • Odpowiedz
  • 0
pół ich skasowałeś xD Haha, cały dzień roboty. Ty się facetem chcesz nazywać? Do tego te niepodparte groźby zgłoszenia organom ścigania, jakbyś był do tego zdolny xD Załosne. Jakbyś nie załapał, to cię podpuszczam, czekam na wezwanie na komendę.

@Villeman: ciekawe czemu pół, no ciekawe czemu. Groźba = zgłoszenie na komendę, wsi0k momentXD.
Gada najpierw, ze daje na czarną, później pół dnia komentuje w moim poście, co za upo.
Pomogę
d4wid - >pół ich skasowałeś xD Haha, cały dzień roboty. Ty się facetem chcesz nazywać...

źródło: 2bc86065884c83b3c44db0754a71f2d9e4888f17b853766b63a9be6c7df5d19b

Pobierz
  • Odpowiedz
@d4wid: trzeba być takim ignorantem jak Ty:
- u moich teściów i u mnie w domu rodzinnym koty biegały po podwórku - kuzyn trzymał kota na mieszkaniu - zgadnij który kot wypadł z balkonu a leczenie go kosztowało m2 mieszkania.
- kot domowy to tylko nazwa - mucha też jest domowa - czy to znaczy że niszczy ekosystem? Kory od dawien dawna były po to aby wyłapywać myszy szczury i
  • Odpowiedz
  • 1
- u moich teściów i u mnie w domu rodzinnym koty biegały po podwórku - kuzyn trzymał kota na mieszkaniu - zgadnij który kot wypadł z balkonu a leczenie go kosztowało m2 mieszkania.

@32cm: kolejny inteligent, kota na balkon też się nie wypuszcza łbie, tylko montuje siatkę XD

- oczywiście aby mieć 2 kota trzeba przeczytać masę książek i zatrudnić behawiorystę - nie odkryłeś ameryki, z każdym zwierzęciem jest podobnie - muszą
  • Odpowiedz
@d4wid: Mam więcej takich historii. Np. tym co mogą, a nie chcą zakładać siatki na balkonie w bloku "bo oj kotek nie wyskoczy" opowiadam historię z życia wziętą. Sąsiadka w starym bloku z prl miała kota. Jak byłem mały, a kot młodszy to ją zapytałem czemu się nie boi go puszczać bo chodził po parapetach wszystkich balkonów. "On tak lubi, jest git, jest spoko. Nic mu się nie stało". Kot
  • Odpowiedz
@d4wid: o jak ja Cie szanuję za ten wpis i walkę z tymi głupkami co się jeszcze tym chwalą. To takie smutne, że ludzie w komentarzach w ogóle bronią ideii wypuszczania kotów samopas. Widać brak edukacji i zaściankowość w narodzie wciąż silna.
  • Odpowiedz