Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +9
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

Komentarz usunięty przez autora
@Villeman: zaczniesz czytać wieśn0ku ze zrozumieniem to możesz wtedy komentować
źródło: image
Pobierz@Villeman: no i miałeś mnie dać na czarną, zapracowany.
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@LiquidMoonLight: ja nie wiem, ta edukacja w Polsce jest jakaś fatalna? Gdzie napisałem w poście, że wypuszczanie kota na smyczy
@Villeman: ciekawe czemu pół, no ciekawe czemu. Groźba = zgłoszenie na komendę, wsi0k momentXD.
Gada najpierw, ze daje na czarną, później pół dnia komentuje w moim poście, co za upo.
Pomogę
źródło: 2bc86065884c83b3c44db0754a71f2d9e4888f17b853766b63a9be6c7df5d19b
Pobierz- u moich teściów i u mnie w domu rodzinnym koty biegały po podwórku - kuzyn trzymał kota na mieszkaniu - zgadnij który kot wypadł z balkonu a leczenie go kosztowało m2 mieszkania.
- kot domowy to tylko nazwa - mucha też jest domowa - czy to znaczy że niszczy ekosystem? Kory od dawien dawna były po to aby wyłapywać myszy szczury i
@32cm: kolejny inteligent, kota na balkon też się nie wypuszcza łbie, tylko montuje siatkę XD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Fajnie, że się oznaczacie
Komentarz usunięty przez moderatora
@corsa900: nie oznacza. Ale akurat w tym wypadku ma być trzymany w domu.