Aktywne Wpisy

AgentGRU +108
Chłopczyku, szykuj się na pozew (napisany Comic Sansem, śmiechu warte)
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000008965
Pobierz
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

@MamMalegoSiurka: jego komfort psychiczny jest na takim poziomie, że dopaminy ma więcej niż ćpun po LDS, tysiące dźwięków ptaków z otoczenia, jeżdzące auta i inne drapieżniki, które skorzystają z szansy na zagryzienie kota
Ja zabieram kota ze sobą, wypuszczam żeby polatał, ale mam go w zasięgu wzroku zwykle. Nawet jak gdzieś polecie, to wraca kiedy zawołam. Nauczyłem go korzystać z wyjścia, ale pilnuję.
Niektórzy nie mają tyle czasu, zostawiają kota samemu sobie i nie pochwalam tego, ale też i nie potępiam
Ludzi trzeba uświadamiać, aby wypracowali konretne nawyki.
źródło: image
PobierzCo zrobisz w takim razie z kotami bezpańskimi? Utylizacja? Sam tworzysz ten problem, przyczepiłeś się, aby się przyczepić.
@corsa900: XD
Coś tam świta u ciebie, ale nie ta żarówka.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Beratna: jak to mówił jeden dziadzio polityk?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Villeman: albo masz 15 lat albo jesteś jakimś 50-letnim boomerem. Jedno jest pewne, kot przez ciebie cierpi. Zabawne w opór, może jakaś fundacja się zainteresuje, nie będziesz pierwszą taką osobą :)
źródło: 20231115_211153
PobierzNajlepszą opcją jest smycz lub przynajmniej nadzór człowieka, aby przy wyjściu mieć go na oku.
@corsa900: Jak rozumiem mój pies domowy też może sobie biegać luzem po ulicy? Bo przecież nie będę go trzymać w czterech ścianach łagodny jest
@Villeman: ignorant co nie widzi w sobie problemu. Dzięki za potwierdzenie stereotypu ze wsiami i ich inteligencją.